Haberde Bursa

EYT’nin Çözümü; 2023 Şubat!

28.04.2022
500

Milyonlarca EYT sorununun çözümü için bekliyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Erdursun, EYT’nin çözüleceği tarih için tahminde bulundu: “2023 Şubat ya da Mart ayında EYT sorunu çözüme kavuşabilir.”

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunuyla ilgili TV100’de katıldığı programda konuştu. Erdursun, EYT sorununun 2023 Şubat ya da Mart aylarında çözüme kavuşacağını savundu.

2023 Şubat ya da Mart ayı

Yıllardır bir sorun olarak süregelen EYT konusu hakkında AKP’li yetkililer zaman zaman açıklamalar yaparak, çözümü işaret etse de bir süre sonra geri adım atıp EYT’nin gündemlerinde olmadığını söylüyor. Milyonlarca EYT’li ise sorunun çözülmemesi durumunda sandığı göstererek, oy tercihlerinin değişeceği mesajını veriyor. EYT’liler en son 15 Mayıs’ta İstanbul’da miting düzenleme kararı aldı. Mitingde sorunlar ve talepler dile getirilecek.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, katıldığı TV programında, EYT’nin çözüleceği tarih için tahminde bulundu. 2023 Şubat ayını gösteren Erdursun, EYT’nin çözüme kavuşmaması halinde “İktidar kendi ayağına sıkacak EYT’liler artık söylemden eyleme geçilmesini istiyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>