Haberde Bursa

EYRİCE’DEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE DİŞ BAKIMI EĞİTİMİ

04.12.2022
375

Eyrice ADSM, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Duyum İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaret etti.
Eyrice ADSM yönetimi, Eyrice ADSM Genel Müdürü Kürşad Eyrice ile Başhekimi Dt. Esmanur Eyrice’nin de içinde olduğu bir heyeti ve doktorlarını Duyum İşitme Engelliler Okulu öğrencileriyle buluşturarak, diş kontrollerini gerçekleştirdi.

HABER OSMAN ÇETİN

Daha önce ilköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilere diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak ve farkındalık oluşturmak için bilgilendirme seminerleri düzenleyen Eyrice ADSM yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çekerek farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinliğe imza atan Eyrice ADSM’nin Genel Müdürü Kürşad Eyrice, “Sevgiyi ve hayatı paylaşmanın önünde engel yok” dedi. Engelli çocukların kendi kendine yetebilmesi için her anlamda destekte bulunmanın önemine vurgu yapan Genel Müdür Eyrice, “Toplumun ayrılmaz bir parçası olan engelli çocuklarımızın diş ve ağız kontrolünü gerçekleştirdik. Onların kendilerini eksik hissetmemesi için destek vermeliyiz. Hayata karşı sergiledikleri mücadele ve bize karşı olan sevgileri takdire şayan. Yaşam alanlarımızı engelli bireylere göre düzenlemeliyiz. ADSM olarak özel çocuklarımızla birlikte olmaktan memnuniyet duyduk. Eyrice ADSM ailesi olarak özel evlatlarımızın yanında olmaya özen göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Özel çocukların dişlerini kontrol ederek bilgilendirmede bulunan Eyrice ADSM Başhekimi Dt. Esmanur Eyrice de, engelli hastaların rahatlıkla tedavilerini olabilmeleri için Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde engellilere yönelik özel bir klinik bulunduğunu belirtirken, özel çocuklarla bir arada olmak ve hayata tutunma mücadelelerine tanık olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.
Etkinliğin devamında Eyrice ADSM Başhekimi Dt. Esmanur Eyrice tarafından protez üzerinde uygulamalı olarak öğrencilere doğru diş fırçalama yöntemi hakkında bilgilendirme semineri verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>