Haberde Bursa

EPSİLON, 2022’Yİ GENİŞ BİR KİTAP SEÇKİSİYLE UĞURLUYOR!

29.12.2022
225

Epsilon, Aralık 2022’de umut dolu bir yeni yıl romanından renkli çizgi romanlara, viski üzerine kapsamlı bir gezi ve anı kitabından psikoloji, ekonomi, anne-bebek sağlığı gibi farklı alanlarda kitaplara geniş bir seçki yayımladı. Epsilon logolu tüm kitaplar raflarda ve internet satış sitelerinde!

Yeni Yıl Dileği

Debbie Macomber

#1 NEW YORK TIMES ÇOKSATAN YAZARI

Yeni yıl romanlarının kraliçesi Debbie Macomber, sıcacık anlatımıyla bizi masalsı bir atmosfere davet ediyor ve sevgi dolu karakterleriyle yeni yıla dair umutlarımızı tazeliyor.

Oldukça stresli bir iş hayatı ve fena halde kırılmış bir kalbi olan Lindy, yeni yıl tatilini ailesiyle birlikte geçirmek için çocukluğunun geçtiği şirin kasabaya doğru yola çıkmıştı. Ancak içinde yeni yıl neşesinden eser yoktu. Eve vardığında onu önce çatıdaki parlak ışıklar ve türlü yılbaşı süsleri, sonra da annesinin enfes kurabiyeleri karşıladı. Yeni yılda evde olmak… İhtiyacı olan tam da buydu. Gelecekten umutlu değildi belki ama annesinin şefkatiyle ve evin tanıdık huzuruyla sarıp sarmalanmıştı. Lindy’nin aşka ve arkadaşlığa dair yitip giden umudunu geri getirmek için annesinin ilginç bir fikri vardı. Ona çocukken Noel Baba’ya yazdığı mektuplarla dolu bir kutu verdi.

Lindy’nin çocukken dileklerinin gerçek olacağına dair büyük bir inançla yazdığı bu mektuplar, kendisiyle ilgili uzun yıllardır göz ardı ettiği gerçekleri beklenmedik bir biçimde fark etmesini sağlayacak, ona hayatını yoluna koymanın sıradışı bir yolunu gösterecekti.

Yeni Yıl Dileği; içimizdeki yeni yıl coşkusunu harekete geçiren, bol sürprizli bir roman…

Maltın Peşinde: İskoçya Viski Damıtımevleri

Dr. Burkay Adalığ

Birlikte keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz.

Gourmand Awards ödüllü Dr. Burkay Adalığ, üçüncü kitabı Maltın Peşinde: İskoçya Viski Damıtımevleri’nde 10 yıla yayılan seyahatlerinden yola çıkarak âşık olduğu ülke İskoçya’nın zengin kültürünü, ilginç ayrıntılarla dolu tarihini, doğal güzelliklerini ve elbette milli içkileri viskiyi okurlarıyla buluşturuyor.

169 damıtımevi ile ilgili bilgileri bulabileceğiniz, yüzü aşkın tadım notuyla ve Adalığ’ın ilginç anılarını da aktardığı viski seyahat rotaları ile zenginleşen bu eser, İskoçya üstüne hazırlanmış en geniş kapsamlı gezi ve anı kitabı.

Alfa Trader: Profesyonel Alım Satım İşlemlerinin Zihin Yapısı, Yöntemleri ve Matematiği

Brent Donnelly

Finansal piyasalarda alım satım işlemleri, dünyanın en zeki beyinleri ve en pahalı bilgisayarları tarafından oynanan karmaşık, kaotik, gevşek kurallı bir oyundur ve çözümü en zor bulmacadır. En üst seviyede uzun bir süre alım satım yapabilen çok az insan vardır. Oyun sürekli değişir. Kuralları, mekaniği ve olasılıkları gözlemlemesi zordur, ayrıca devamlı akışkan bir hâldedir. Tam bir planınız olduğunu düşündüğünüz anda: BAM.

Ağzınızın ortasına yumruğu yersiniz.

Alım satım işlemleri, muazzam finansal ödülleri ve başlamak için önlerinde hemen hiç engel olmaması nedeniyle zeki ve azimli kişileri cezbeder. Ancak mantıksız, disiplinsiz veya kendine aşırı güvenen biriyseniz, hiçbir zekâ veya beceri yeterli değildir. Kendini yok etme dürtüsüne direnemezseniz en iyi analiz bile işe yaramaz.

Brent Donnelly’den Alfa Trader finans dünyasındaki yüksek bahisli rekabette “Nasıl hayatta kalınır?” ve “Nasıl başarılı olunur?” gibi soruların cevabını arıyor. Size Alfa Trader olma yolunda önemli bilgiler sunuyor.

Kayıp

Ayşegül Salt

…Hiçbir ölüm ilkine benzemez çünkü. O, seni en toy en şaşkın halinde yakalamış geçmişe dönememek denen azaba çarptırıp bu dünyada bırakmıştır. İnsan bunu yıllar süren ahiret sorularına hayatın içinde cevaplar bulmaya çalışırken fark ediyor.

Sonra bir an geliyor şüpheye düşüyorsun. Cevap diye elinde tuttuklarının, o sıkı sıkıya sarıldıklarının sana ait olmadıklarını anlıyorsun. Bu da seni dünyanın en bilinmedik yoluna çıkarıyor; kendi kıyılarına varıyorsun.

Neyi kaybettiğini hatırlatan o şeyle karşılaştığında, hayatın sana bir seçim hakkı tanıyacağından emin olabilir misin? Dünyanın bir yerinde seni bekleyen “devam edememek” denen bir yer var, oraya varmış olabilir misin?

Orası yaşamanın kendine hikâyeler anlatmak demek olduğunu anladığın yer; canını yaksa da onlarla tekrar karşılaşabilir misin? Orası geçmişe dair bildiğimizi sandığımız her şeyin gerçeğe en uzak olanlar olduğunu anladığımız yer; anlayabilmek için unutmayı göze alabilir misin? Sonunda çırılçıplak kalacağını bildiğin, kendine doğru yürümek denen, o tekinsiz yola koyulabilir misin?

Bebeğinizi Beklemeden Önce Sizi Neler Bekler? 2. Edisyon

Heidi Murkoff

Bebek sahibi olmadan önceki sorularınızın yanıtları

Bebek sahibi olmayı düşünen her kadın için okunması gerekli bir kitap olmasının yanı sıra, müstakbel babaların da bu süreçte daha sağlıklı bir yol izlemelerine ve eşlerinin neler yaşadığını daha iyi anlamalarına yardımcı olacak bir kaynak

Çoksatan hamilelik ve ebeveynlik kitaplarının yazarı Heidi Murkoff’tan her çiftin hamile kalmadan önce sahip olması gereken bir kılavuz!

“Bebeğinizi Beklemeden Önce Sizi Neler Bekler, başarılı bir hamilelik geçirmek için tur rehberiniz, yolculuk tanıtım filminiz ve kılavuz kitabınız olacak.”

Dr. Charles J. Lockwood

Yüzlerce Soruya Rahatlatıcı Yanıtlar:

  • Her gün seks yapmalı mıyım?
  • Stres doğurganlığı etkiler mi?
  • Bebeğimin cinsiyetini belirlemem mümkün mü?
  • Hamile kalmadan önce nasıl beslenmeliyim?
  • Hamile kalmak için ne zaman yardım almalıyım?
  • Hamile kalmak için yaşam tarzımı değiştirmeli miyim?

Bebeğinizi Beklemeden Önce Sizi Neler Bekler hamile kalmak üzere olan ve gelecekteki bebeğine en başından itibaren en iyi koşulları sağlamak isteyen ebeveynler için birçok pratik ipucu ve tavsiye sunan bir rehber!

Beş Günlük Düşünme Kursları

Edward de Bono

Edward de Bono bu kitabında sizlere özel bir bilgi ve matematik gerektirmeyen bir dizi düşünme problemi sunuyor.

Problemler okuyucuların düşünme tarzları, zayıflıkları, güçlü yanları ve asla kullanmadıkları potansiyel yöntemler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak için tasarlandı.

Bu beş günlük düşünme kursları sonunda amaçlanan, düşünme teknikleriniz üzerine fikir yürütmeniz ve yeni yöntemler geliştirmenizdir.

“Buradaki tavsiyeler sadece okuyucunun düşünme üzerine fikirlerini canlandırmak içindir. Farkında olan okuyucu herhangi bir okuyucudan, hatta yazarın paylaştıklarından daha öteye gidecektir.”

Gecenin Kraliçesi

Ayşegül Yıldız

Geleceğini güvence altına almak için durmaksızın çalışan bir lise öğrencisi, ondan çok daha farklı bir hayattan gelen ve yıldızlarının asla barışmayacağını düşünen bir erkek öğrenciye güvenip de gerçek aşkı bulabilir mi?

Gecenin Kraliçesi, bir gece hiç tanımadığı bir numaradan gelen bir mesajla hayatı tamamen değişen bir genç kızın hikâyesi.

Aile ilişkilerinin iniş çıkışlarını, güven duymanın zorluğunu ve huzurunu, bedenlerimize dair algımızı, gündelik sorumlulukları, sınav stresini ve geleceğe dair umudu hem eğlenceli bir dil, hem de çarpıcı bir gerçeklikle aktaran Gecenin Kraliçesi, farklı dünyaların aslında ne kadar da yakın olabileceğini gösteriyor.

Kantin İtirafları

Renan Özdemir (Resimleyen: Orhan Ateş)

Cetvel Takımı’nın Boş Ders İtirafları’nda başlayan macerası, Kantin İtirafları’nda kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Mekân değişse de itiraflar ağızlardan bir bir dökülüyor, kelebekler gibi havada uçuşuyor. Kimisi kardeşinden kimisi kuzeninden şikâyet ediyor, kendisini hiç aynada görmüyor. Anlattıkça fark ediyorlar, paylaştıkça kahkahalara boğuluyorlar. Acaba, Kerem ısrar etmese herkes bu kadar samimiyetle en gizli anılarını ortaya dökebilir miydi?

Kendinizi karakterlerin yerine koyup onların heyecan dolu anılarına ortak olurken bazen deniz kıyısında olacaksınız bazen otoyolun kenarında duracaksınız. Otoyolda ne işim var demeyin, okuyunca göreceksiniz. Renan Özdemir’den yine sıcacık, kahkaha dolu bir kitap…

Kötü Çizilmiş Beth 2 – Gösteri Devam Etmeli

Knife&Packer

Bendeniz yani Kötü Çizilmiş Beth, ALIŞILMADIK ve KOMİK yepyeni maceralarımla yeniden karşındayım!

Saçımda çamur gibi eriştelerle ve elimde mikrofon, ayağımda patenlerle birden kendimi sahnenin ortasında buluyorum. Annem yetenek gösterisini kurtarmaya çalışırken tütü içinde arkamda şarkı söylüyor. Tam her şey bitti derken neredeyse tüm misafirler bizi AYAKTA alkışlıyor. Neden bütün bu tuhaflıklar beni buluyor, inan ben de bilmiyorum.

Babamın KARAOKE ödülünü nasıl kaptığını, annemin niçin bizim okulda çalışmaya başladığını ve de CASUS bir çocuk bakıcısıyla nasıl başa çıktığımı merak ediyorsan, bence daha fazla beklemeden okumaya başlamalısın.

Hadi seni bekliyorum… Kahkahalarla gülmek serbest, rahat olabilirsin.

Milyonerliğe Hızlı Geçiş: Servet Kazanmanın Şifresini Çöz ve Zengin Yaşa

  1. J. Demarco

Para konusunda bolluk içinde yaşayabilmek için dayatılan gerçekleri bilirsiniz… Okula gidin, iyi bir iş bulun, maaşınızın yüzde 10’unu biriktirin, kullanılmış bir araba satın alın, gereksiz üyeliklerinizi iptal edin, pahalı kahve içmeyi bırakın ve hayatınızı kurtarın. Az da olsa kenara para koyun ve günün birinde rahat bir emekliliğiniz olsun. İşte şimdiye kadar insanlara sunulan finansal öneriler bunlardan ibaret.

Oysa ana akım finans guruları bu yöntemleri önererek insanları körü körüne sattılar. Daha azıyla yetinmek istemeyenler için finansal bağımsızlığa giden, tüm yollardan daha hızlı ve olağanüstü zenginliğe doğru uzanan bir otoyol var. Hayalleri ateşleyen ve genç milyonerler yaratan alternatif bir yol. Bu yola girin, zenginliğin şifresini çözün ve bir ömür boyu nasıl zengin yaşanacağını öğrenin.

Parya: Perilerin Değiştirdiği Çocuk

Ethan M. Aldridge

Peri soyundan gelen Edmund ve insan soyundan gelip de ismi bile olmayan Çocuk, doğduktan hemen sonra değiştirilir. Edmund şimdi Yukarı Dünya’da insanlarla birlikte, onu herkesten farklı kılan peri güçlerini saklayarak yaşamak zorundadır. Çocuk ise bir insan olmanın kraliyet ailesinde pek eğlenceli bulunduğu Aşağı Dünya’da, perilerin arasında hayatını sürdürmektedir.

Acımasız büyücü Hawthorne, Aşağı Dünya’nın tahtına oturunca Çocuk ve Edmund, her iki dünyayı da kurtarmak için tehlikeli bir yolculukta yeniden bir araya gelmek zorunda kalırlar.

Ethan M. Aldridge’in kaleme aldığı Parya adlı bu fantastik macerada Edmund ve Çocuk, nereye ait olduklarını keşfedebilecek ve ailelerine kavuşabilecekler mi?

World of Warcraft – Birinci Kitap

Yazar: Walter Simonson, İllüstrasyonlar: Ludo Lullabi, Sandra Hope

“Birazdan okumaya başlayacağınız hikâye, barındırdığı gladyatörler, yarı-tanrılar ve sahte kimliklerle insanoğlunun yaratıcılığının en doyurucu kanıtlarından biridir… Bu, kelimelerden ve parıldayan kılıçlardan oluşan lanet olası bir senfoni!”

—Chris Metzen, Blizzard Entertainment

Savaşçı Lo’Gosh ve beklenmedik müttefikleri Broll Bearmantle ile Valeera Sanguinar’ın destansı arayışını başlatan şey, hafızasını kaybetmiş gizemli bir yolcunun Kalimdor kıyılarına vurmasıdır. Birbirleriyle olduğu kadar diğer ırklarla da tedirgin edici ilişkileri olan bu grup, Lo’Gosh’un geçmişinin sırlarını ortaya çıkarmak için mücadele ederken hem Alliance hem de Horde ile savaşmalıdır!

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>