Haberde Bursa

Efsane Cuma’ya Özel Efsane İndirimler Özdilek’te

24.11.2021
256

Giyim, ayakkabı ve aksesuardan ev tekstiline, elektronikten ev dekorasyonuna, kişisel bakımdan züccaciyeye kadar birçok üründe Efsane Cuma’ya özel Efsane İndirimler, 24 – 28 Kasım tarihleri arasında tüm Özdileklerde sizi bekliyor.

Özünde Mutluluk Var sloganıyla misafirlerine hizmet veren Özdilek’te efsane bir hafta başlıyor. Efsane Cuma’ya özel binlerce avantajlı fiyatın ve indirimin yanı sıra Özdileklerden yapacağınız 350 TL ve üzeri giyim, ayakkabı ve ev tekstili alışverişlerinize yine aynı ürün guruplarında kullanılmak üzere 50 TL’lik hediye çeki anında ziyaretçilere sunuluyor.

Tarzınız, Eviniz ve Sunumlarınız için Alışveriş Zamanı…

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kapsayan indirimlerde; kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinden ayakkabılara kadar seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları yer alıyor. Yine etiketli ürünlerde bir alana bir bedava ya da ikinci ürüne yüzde 50’ye varan indirimlerle özel kampanyalar da kullanıcılara sunuluyor.

Hipermarket alışverişleriniz için de özel fiyatlar kampanyalar hazırlayan Özdilek, birbirinden lezzetli unlu mamullerden şarküteriye, en kaliteli markaların gıda ürünlerinden kişisel bakım ürünlerinden züccaciye ve kitap çeşitlerine kadar birçok ürünün indirimlerde sunulduğu kampanyalar için tüm ziyaretçilerini şubelerine bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>