Haberde Bursa

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ OTELLERİNİN CONSİAGE KONGRESİ GTD DESETEĞİ İLE İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEK

15.11.2022
215

1952 yılından beri her yıl dünyanın farklı bir şehrinde uluslararası üye olan tüm Concierge görevlileri ile buluşulan, Genel Kurul, Eğitim Sempozyumu ve Gala davetinin gerçekleştiği Uluslararası Kongre etkinliği ilk kez Türkiye’de !

80 ülke, 530 şehir ve yaklaşık 4000 resmi Concierge üye’nin bulunduğu Les Clefs d’Or International (www.lesclefsdor.org)’ın Türkiye’deki tek resmi temsilcisi olan Les Clefs d’Or Turkey (Altın Anahtar Otel Danışma Görevlileri (Concierge) Derneği) bu önemli kongreye ev sahipliği yapacak.

ULUSLARARASI CONCIERGE’LER BİRLİĞİ (Union Internationale des Concierges d’Hôtels “Les Clefs d’Or ) ENTERNASYONEL KONGRESİ, 2023’TE İSTANBUL’DA !

TC.Kültür Turizm Bakanlığı ,İstanbul Valiliği Türsab,Gastronomi Turizmi Derneği ,İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Türofed (Türkiye Otelciler Birliği ) katkıları ile

İstanbul’un zengin kültürünü, konfor ve modernizm ile buluşturan,

“CVK HOTEL BOSPHORUS” ev sahipliğinde 18 Kasım Cuma 2022’de Saat 11:00 de gerçekleşecek basın toplantısında açıklanacak üzere;

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen concierge’ların ve önemli otellerin bir araya getirmeyi hedefleyen fuar, 11-15 Mart 2023 tarihlerinde; yaklaşık 800 önemli otelin consiege yurtdışından gelerek ülkemizin kültür elçisi şeklinde tanıtılmasını sağlayacaklardır.

Ziyaretçiler; her yeri tarih ve gastronomik bir şehir olan İstanbul’da; kültürümüzü algılayarak kendi otellerinde misafirperverlikleri konusunda önemli bir vizyon kazanacakları inancındayız.

Bu nitelikli kahvaltılı basın toplantısında siz değerli basın mensuplarımızı aramızda görmek istemekteyiz.

YER: CVK HOTEL BOSPHORUS

TARİH:18 Kasım 2022

Conserge: Konsiyerj başta turizm sektörü olmak üzere 5 yıldızlı oteller, AVM, rezidans, plaza, büyük siteler ve konuk ağırlanan lüks tesislerde uygulanan, konukların tesis içi ya da dışı fark etmeksizin ihtiyaçlarını karşılayan birim ya da kişidir.

Gastronomi Turizmi derneği: Gastronomi Turizmi; yerli ve yabancı turistlerin gastronomik ürünleri tatması, yeni deneyimler elde etmesi ve bu deneyimi yaşarken konaklama, transfer gibi turizm faaliyetlerini kullanıyor olması sonucu yapılan turizm çeşididir. Dünyada kongre, sağlık, evturizminde de olduğu gibi, Gastronomi Turizmi de Kabul edilmiştir.
Ülkemize özellikle “Anadolu Mutfağı” ve “Osmanlı Mutfağı”nı deneyimlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin tanıtım misyonunda Gastronomi Turizmi Derneği’ne önemli bir görev yüklenmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>