Haberde Bursa

DEVA Partisi’nin Bursa İl Başkanı Serkan Özsöz Oldu

16.08.2020
411

Aylardır merakla beklenen soru bugün yanıt buldu. Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi’nin Bursa İl Başkanlığına Serkan Özgöz atandı. Atama kararı sonrasın ilk açıklamasını enbursa.com Yazarı Yüksel Baysal’a yapan Özgüz, “İlk işimiz ilçe başkanlarını belirlemek olacak” dedi.

enbursa.com Yazarı Yüksel Baysal’ın aktardığına göre, DEVA Partisi’nin Bursa İl Başkanlığına iş insanı Serkan Özgöz atandı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın da atamayı Twitter hesabından duyurdu.

SERKAN ÖZGÖZ KİMDİR?

1975 doğumlu Özgöz, Demirtaşpaşa Teknik Lisesi’nden 1989’da mezun oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve Uludağ Üniversitesi İİBF İktisat mezunu. Etkin Bilgi Yönetimi Eğitim ve Destek Hizmetleri firması kurucusu ve genel müdürü. Bir dönem haftalık yayınlanan Ekonomik Pusula gazetesinde güncel yazılar yazdı.

İLK İŞİMİZ İLÇE TEŞKİLATLANMASI

Atamanın ardından ilk açıklamasını da enBursa.com Yazarı Yüksel Baysal’a yapan Özgöz, Ankara’da Ali Babacan ve Nihat Ergün’ün de aralarında olduğu genel merkez yöneticileriyle yapılan görüşmenin ardından başkanlık görevinin kendisin e tevdi edildiğini söyledi.

Yaklaşık 20 yıldır iş dünyasının içinde olduğunu kaydeden Özgöz, daha önce hiçbir siyasi partide görev almadığını ve ilk kez DEVA Partisiyle siyasete atıldığını belirtti.

Genel siyaset ve Bursa’nın sorunlarına ilişkin olarak önümüzdeki günlerde kapsamlı açıklamalar yapacaklarını ifade eden Özgöz, Ankara’ya çağrılan 9 kişinin kurucu heyette yer alacağını ve bu heyetin ilk iş olarak ilçe başkanlarının belirlenmesi için çalışacağını söyledi.

8 KİŞİLİK KURUCU HEYETTE KİMLER VAR?

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığına atanan Serkan Özgöz dışında mülakat için Ankara’ya çağrılan 8 isim de DEVA Partisi Bursa Kurucu Heyetinde yer aldı.

O isimler şöyle:

TUİÇ Akademi (Uluslararası İlişkiler Çalışmaları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Yalım, Av. Burak Bilgin, Av. Serdar Gören, Anadolu Otizm Federasyonu (ANOFED) Yönetim Kurulu Başkanı Canan Cihan, Yağmur Koç, Mümtaz Öztürk, Mali Müşavir Hamza Türk ve İnşaat Yüksek Mühendisi Şahan İdikurt.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>