Haberde Bursa

DEVA Bursa Babalar Gibi!

21.06.2022
249

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak; “Babalar Günü” etkinlikleri kapsamında 19.06.2022 tarihinde saat 16:00-18:30 arasında Bağlarbaşı Mahallesi Ziraat Parkında “BABALAR, ÇOCUKLAR VE SEVDİKLERİ FESTİVALİ” ile teşkilat mensuplarımız, aileleri ve vatandaşlarımızdan oluşan 1500 kişi ile bir araya geldik.

Etkiliğimizde çocuklar; oyun parkuru, halat çekme yarışı, yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı ve palyaço gibi etkinlikler ile doyasıya eğlenirken, babalarımız ise çocukları ile keyifli vakitler geçirdiler.

İl Başkanımız Serkan ÖZGÖZ etkimlik esnasında yapmış olduğu konuşmasında; “Kıymetli Teşkilat mensuplarımız, ailelerimiz ve saygıdeğer vatandaşlarımız bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Bugün babalar günü ebediyete uğurladığımız bütün babalarımızı rahmetle yad ediyoruz. Başta şehit babaları olmak üzere evlatlarını kaybetmiş bütün babaların babalar gününü kutluyorum. Hepinize evlatları ile birlikte mutlu ve uzun ömürler diliyorum.” diyerek, etkinlikte emeği olanlara teşekkür etti.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak “Evladına harçlık veremediği için gizli gizli ağlayan babaların” dertlerine deva olmak için çalışıyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>