Haberde Bursa

DERNEK BAŞKANI VE YÖNETİM KURULUNDAN BAYRAM ZİYARETİ

31.07.2020
492

Kurban Bayramı dolayısı ile Kumla Kayık Sahipleri ve Amatör Balıkçılık Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur GÖK ve yönetim kurulu üyeleri Kumla mahallesi Muhtarı Kazım ATA ve Gemlik Belediyesi CHP Meclis üyesi   Tefik  KALDIRIM’a  Bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

Kumla mahallesi Muhtarı Kazım ATA ” Dernekle el ele vererek daha güzel bir Kumla için çalışacağız “dedi

Gemlik Belediyesi Meclis üyesi Tefik KALDIRIM de ziyaretlerinden dolayı Dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, birlik ve beraberliğimizin timsali olan derneklerimiz ile birlikte daha güzel projelere imza atacağız.’’dedi

Başkan Uğur Gök Kumla muhtarı Kazım ATA VE Meclis üyesi  Tefik KALDIRIM’a  Kumla Mahallesi ve Kumla Kayık Sahipleri ve Amatör Balıkçılık Kültür ve Dayanışma Derneğine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı  teşekkür etmek için plaket takdiminde bulundular.

Başkan Uğur Gök ” Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan Kurban Bayramı ile paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini bir kez daha hatırlıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılan, akrabalık bağlarının güçlendiği bu eşsiz manevi atmosfere girerken temennimiz, içinde bulunduğumuz zor zamanları geride bırakmak ve gelecek bayramları sevdiklerimizle hep birlikte sağlık içinde geçirmektir” ifadelerini kullandı.

Başkan GÖK  mesajının devamında, “Bu mesaj vesilesiyle bu bayramı da evlerimizde çekirdek ailelerimizle geçirmemiz, akraba ve bayram ziyaretlerimizde, bayramlaşmada sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Vaka sayılarının, binli rakamların altına düştüğünü gözlemlediğimiz şu günlerde ikinci bir dalga yaşanmaması için devletimizin aldığı koruma önlemlerine ve yasaklara uyulmalı ve salgınla top yekun mücadelenin bir parçası olunmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın, dünya üzerindeki salgın hastalıkların ve savaşların sona ermesine vesile olmasını diliyor, sağlık, bolluk ve mutluluk içinde hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>