Haberde Bursa

Demir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ada Demir ; Gün birlik olma günüdür.

24.01.2022
1.158

Avrupa’da yıllardır hizmet sunan ve tüm yatırımlarını ülkemiz adına yaparak binlerce kişinin istihdamını sağlayan Demir Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ada Demir, “Hiçbir zaman Avrupa’ya yatırım yaptığım için pişman değilim” dedi.

HABER SEDAT SARIKAYA

Ünlü iş adamı Ada Demir 2021 yılının 2018’den süregelen ekonomik kriz ve sonrasında pandemi etkilerinin artarak devam ettiği bir yıl olduğunu ifade ederek, bu ekonomik darboğaz ve sıkıntıların herkes gibi kendilerini de olumsuz etkilediğini söyledi. Sektör olarak şu anda ciddi bir mücadele verdiklerini dile getiren Ada Demir, “İnşallah önümüzdeki yıllarda bunlar telafi edilir. Çünkü Türkiye’nin potansiyeli, hem coğrafi hem fiziki hem de sosyal anlamda buna müsaittir. Türkiye gerek turizm gerek tarım açısından dünya ticaretine müsait bir ülke. Bu açıdan dolayı erken toparlanacağını düşünüyorum. Her ne kadar dövizdeki artışlar ciddi bir tahribat oluştursa da başta turizm olmak üzere inşaat sektörünün, içe dönük tarımın, sanayinin ve sınır illerindeki ticaretin bir an önce hızlandırılması ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bizimde bu süreçte birlik olmamız gerekiyor. Devletimizin vermiş olduğu desteklerden ziyade etrafımızda işsizlik sorunu ile mücadele eden insanlara kapılarımızı açmamız gerekiyor dedi. Ben şahsım adına buna söz veriyorum diyen Ada Demir, yakın zamanda Londra’da büyük bir otel alacağım ve otelimin %60 personel ekibini Türkiye’den oluşturmayı düşünüyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>