Haberde Bursa

DAHA YAŞANABİLİR VE YEŞİL BİR BURSA İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE!

27.11.2021
373
Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde İmar Yönetmeliği Revizyon çalışmaları için ruhsata dair meslek odaları katılımcıları ile istişare ve çözüm önerileri üzerine bir toplantı yaptı.
Toplantıda Makina Mühendisleri, Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Şehir Plancıları Odası Bursa Şubeleri Yönetiminden Başkan ve yönetmelikle ilgili yönetim kurulu üyeleri, üyeler katılım sağladı.
Toplantının moderatörlüğünü, çiçeği burnunda yeni Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Uygulama Müdürü olan Başar Bulut yaptı. Başar Bulut aynı zamanda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanlığını yürütmekte. Kadastro Müdürlüğünden Bursa Büyükşehir Belediyesine geçiş yapan Başkan Başar Bulut un meslek odalarıyla yapılan toplantıda gösterdiği kolektif çalışma anlayışı toplantı katılımcıları tarafından övgüyle karşılandı. İmar revizyonu çalışmalarını yürüten Belediye ekibinin detaylı çalışmaları da taktir topladı.
Önümüzdeki günlerde tekrar revizyon üzerine çalışmalarını sunacak meslek odaları, DAHA YAŞANABİLİR VE YEŞİL BİR BURSA İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE edileceğini belirtti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>