Haberde Bursa

CREATIVE STUDIO İSTANBUL’DA AÇILIYOR!

02.07.2020
410

Bunge Loders Croklaan, büyüyen Orta Doğu  & Kuzey Afrika pazarlarında müşteri yeniliklerini hızlandırarak, İstanbul’a “Creative Studio” kuruyor.

Sıvı ve katı yağların gıda sektöründeki kullanımında bir dünya lideri olan Bunge Loders Croklaan (BLC), Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’ya odaklanmasının bir parçası olarak, bölgedeki müşterilerine hizmet vermek için, dünya çapındaki inovasyon ağını genişletiyor. İstanbul’da Bunge Türkiye ofisinin yanında bir creative studio açıyor.

Son teknoloji ürünü olan bu stüdyo, duyusal çekiciliği olan, canlı yeni tatlar ile ve sürekli gelişen trendlerin önünde yer alarak, bölgedeki şekerleme ve fırıncılık üreticilerini, yöresel lezzetleri karşılamak amacıyla, heyecan verici yeni çözümlerin geliştirilmesinde ve tasarımında, yenilikçi ürünler oluşturmak için bu üreticilere yerinde destek sağlayan dinamik bir atölye ortamıdır.

“Hedefimiz, müşterilerimize daha yakın olmak ve onlarla birlikte çalışarak ürün geliştirme ve pazara sunma sürelerini kolaylaştırmaktır.” diyen Bunge Loders Croklaan EMEA Inovasyon Direktörü Renee Boerefijn sözlerine şu şekilde devam ediyor: “İster dengeli beslenmeye öncülük eden ürünler olsun, ister keyif veren kaçamak tatlar olsun, yaratıcı stüdyolarimiz sayesinde, müşterilerimize rekabetin en ön sıralarında yer alma şansı sunmaktayız. Bu stüdyolar şirket olarak kim olduğumuzu gösteren ve geliştirmeye olan bağlılığımızın temeli olan ‘Birlikte Yaratalım’ kavramının fiziksel birer temsilidir. Yeni ürünlerin yaratılmasına ilişkin etkili fikirlerin dile getirilmesi amaçlı kullanılacak ve bölgesel müşterilere rehberlik edecek bir dizi yeni stüdyolar da kurulum asamasındadır.

Boru hattında, hepsi de bölgesel müşterilerimize fikirlerin yeni ürünler kazanmaya etkili bir şekilde çevrilmelerine rehberlik etmek üzere tasarlanmış bir dizi yeni stüdyo yer alıyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>