Haberde Bursa

COPA, EGE BAYİ TOPLANTISIYLA SEKTÖRE DAMGA VURDU

24.05.2022
152

Yüksek verimli iklimlendirme çözümleri sunan COPA Isı Sistemleri, iş ortaklarıyla bir araya gelmek amacıyla düzenlediği bayi ve yetkili servis toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. COPA Isı Sistemleri, Ege Bölgesi bayileriyle 2022’i yılının ilk çeyreğini değerlendirerek, yeni döneme ilişkin hedef ve stratejilerini paylaşmak için 17 Mayıs Salı günü Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel’de bir araya geldi.  

COPA Isı Sistemleri, Ege Bölgesi bayileriyle 17 Mayıs Salı günü Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel’de bir araya gelerek, verimli bir toplantı gerçekleştirdi. 2022 yılının ilk çeyreğinin değerlendirildiği toplantıda COPA’nın hedefleri, ürünleri ve satış sonrası hizmetleri ele alındı. Toplantıda sunum gerçekleştiren COPA Türkiye Satış Müdürü Can M. Zengin, COPA’nın satış stratejilerini ve Ege Bölgesi’ndeki büyüme hedeflerinden bahsetti. COPA Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Ali Erdemir, gerçekleştirdiği sunumda satış sonrası hizmetlerin önemini vurgularken, Ürün Yöneticisi Okan Aygün’ün ise COPA ürünleri hakkında sunumlar gerçekleştirerek detaylı bilgileri bayilerle paylaştı.

Yeni ürünleriyle sektörde büyük ses getiren işlere imza atan COPA’nın Pazarlama Müdürü Deniz Baskak ise, markanın 2022 pazarlama faaliyetleri ve hedef pazarlardaki gelişmeleriyle ilgili bayilere bilgi verdi.

Verimli ve interaktif bir formatta gerçekleşen toplantı sonrasında ise tüm katılımcılar gala yemeğinde bir araya geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>