Haberde Bursa

CHP li Karadağ’dan, Yerleşik Yabancı Tepkisi

29.12.2022
455

Rusya – Ukrayna arasında yaşanan savaştan dolayı Alanya’ya yerleşen yabancıların davranışları eleştiri görmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coskun Karadag da yaşananları eleştirip, trafik sorununa yeni problemler eklediğini ifade etti. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Alanya kesinlikle parası bol olan kişilerin hoyratça yaşayabilecekleri bir yer değil. Alanya ve ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olarak yaşamak istemiyoruz” dedi.

Haber :Zeki Demir

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da yaşayan yabancıların planlı ve kurallı kent kurallarına uymak zorunda olduğunu söyledi. CHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında ilk olarak partiye üye olan 6 kişiye yönetim kurulu üyeleri tarafından rozet takıldı. Ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, pazartesi günü CHP İlçe Sekreterliği görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Hancı’ya başarılar diledi.


‘8 BİN TL ASGARİ ÜCRET BİR SEÇİM YATIRIMI”
Hükümet tarafından asgari ücretin 8 bin 506 TL olarak açıklandığını hatırlatan Karadağ, “Şu an için bu konuyla ilgili az diyen çok diyen olacak ama benim tek görüşüm var. 20 yıl öncesi asgari ücret, döviz, ekmek, domates fiyatı neyse biz o fiyatlarda bu işi yapmak istiyoruz. Bu hayatı böyle kabullenmek istiyoruz. 8 bin 500 TL o günkü fiyatlarla alım gücüyle bugünkü asgari ücret hiçbir zaman halkın refahı için alınan bir karar değil. Geçici bir rahatlatma olsa bile bunun anlamı seçim yatırımı” dedi.
“YABANCILAR ALANYA’DA ÇOK HOYRATÇA DAVRANIŞLAR SERGİLİYOR”
Alanya’nın yaşanabilir bir şehir olduğu için Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaştan dolayı ilgi görmeye başladığını ifade eden Karadağ, “Ne yazık ki bu müstesna yere savaştan kaçanların ve buraya tatile gelenlerin, burada parası çok olan kişilerin kendilerini üstün gibi görerek yaşam tespit etmesinden ziyade Alanya ve ülkemizin kültürüyle birlikte yaşamasını her zaman tercih ederiz”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>