Haberde Bursa

CHP İlçe Binası’na saldırı!

06.12.2022
291

CHP Gürsu İlçe Binası’na AK Partili bir meclis üyesi aday adayının kardeşi olduğu belirtilen şahıs tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi.

Bursa'da CHP İlçe Binası'na taşlı saldırı

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

Bursa‘da dün akşam saatlerinde CHP Gürsu İlçe Başkanlığı‘na taşlı saldırı düzenlendi.

Dün akşam 22:00 sularında gerçekleşen taşlı saldırıda İlçe Binası’nın camı kırıldı. Komşuların haber vermesi ile İlçe Başkanlığı’na gelen CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk, polisi aradı ve saldırıyı gerçekleştiren şahıstan şikayetçi oldu.

“AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYININ KARDEŞİ”

CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk Bursada Bugün’e yaptığı açıklamada, “Şahıs İlçe Binamıza 2 kez taş atıyor ve camımıza isabet ediyor. Polisi aradık. Gürsu Emniyeti sağ olsun, kamera kayıtlarından şahsı tespit etti. Şahıs gözaltına alındı. Bizde kendisinden şikayetçi olduk. Şahıs 40 yaşlarında, geçmiş dönem AK Parti’den belediye meclis üyesi bir aday adayının kardeşi.

Ülkemizde seçim sattı mahaline girilmişken böylesi olayların yaşanması üzücü bir durum. İlçemiz adına, Bursa’mız adına, ülkemiz adına üzücü bir olay. Genel Başkanımızın en başından beri bizlerden itidalli olmamızı istemesiyle bu düsturla hak, hukuk, adalet yolundan şaşmayacağız. Bunların hesabını önümüze gelecek ilk sandıkta ülkemizi demokrasi ile taçlandırıp vermiş olacağız. Bu anlayışı inşa etme çabası içerisindeyiz. İnşallah bunu başaracağız” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>