Haberde Bursa

CHP HEYETİ İZNİK VE ORHANGAZİ’DE

22.06.2020
478

Bursa ve çevresinde etkili olan sağanak yağış Kestel köylerinde can ve mal kaybına yol açarken, Orhangazi’nin Yenisölöz ve İznik’in Müşküle köylerinde de etkili oldu. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Kestel köylerindeki incelemelerinin ardından Yenisölöz, Müşküle ve Mustafalı köylerini de ziyaret etti.

Orhangazi İlçe Başkanı Ender Teke, İznik İlçe Başkanı Asiye Çalışkan, Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız’ın da katıldığı CHP heyeti selde hasar gören Müşküle yolunda yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, bölgede yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, “Buradaki görüşmelerimizde, yasalarda değişiklik yapılmadan önce Köy Hizmetleri, YSE ve DSİ’nin bakım yaptıkları dönemde bu kamu kurumlarının bölgeye hakim olduğu, dere yatağı bakımlarının vaktinde yapıldığı, bir afet olmadan önce köprüler, su yatakları ve derelerde bakım yapıldığı yolunda bilgiler aldık. Son dönemde özellikle köylerde yaşanan sorunlarda, kendi görev alanlarında deneyimli bu kamu kurumlarının eksikliğinin hissedildiği izlenimini aldık” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>