Haberde Bursa

BURSASPOR KULÜBÜ,ONUR MARKET’LE FORMA KOL SPONSORLUĞU KONUSUNDA ANLAŞTI

05.07.2022
552

Bursaspor Kulübü bugün forma kol sponsorluğu için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Onur Market ile resmi sözleşme imzaladı.

Sponsorluk toplantısına; Bursaspor Kulüp Başkanı Ömer Furkan Banaz, Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen, Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Alp ile basın mensupları katıldı.

HABER OSMAN ÇETİN

Bursaspor Kulüp Başkanı Furkan Banaz yaptığı açıklamada “Yeni sezon ile alakalı hazırlıklarımız hız kesmeden devam etmekte. Bu bağlamda nasıl A takım kadrosunu oluşturma ve dizayn etmeyle alakalı gayretlerimiz devam ediyorsa, bu paralelde formayla alakalı kombinelerimizle alakalı hazırlıklarımız da devam etmektedir. Yeni sezon ile alakalı bir forma lansmanımız oldu. Bu taraftarlarımızdan yoğun ilgi ve takdir gördü. Sezonumuzun adını “Diriliş” sezonu koymuştuk, yeni sezon forma kreasyonumuza da “Yadigar” adı vermiştik. Yazıcı, Timsah ve Şampiyon adı altında üç adet formamız bulunmakta. Biliyorsunuz ki formalarımızdaki reklam alanlarımız için sezonluk anlaşmalara imza atacağımızı sizlere duyurmuştuk. Kıymetli markaları ile Bursa’mıza giriş yaptıkları günden itibaren Bursaspor’umuzu sahiplenen, iyi günde-kötü günde desteklerini esirgemeyen Onur Market ile bugün de 2022-2023 sezonu kol sponsorluğu anlaşması için buradayız. Takımımıza her sezon çok büyük destekleri olan, bu sezon ile birlikte üçüncü kez kol sponsorluğunu üstlenen, perakende sektörünün önde gelen markalarından Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen’e, değerli mesai arkadaşımız Onur Özen’e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Önümüzde zor bir sezon bizleri bekliyor. Bursaspor-Onur Market işbirliği ile lansmanımızın ilk sürecini sizlerle paylaşmak istiyorum.Yarın inşallah sırt sponsorluğunu, çarşamba günü de sırt sponsorluğu ile alakalı lansmanlarımız peşi sıra devam edecek. Ben Hakan Beylere ve aynı zamanda mesai arkadaşım, zamanını ve elindeki imkanları bizler için seferber eden Onur kardeşime tekrardan teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen ise şunları söyledi: “Bursamızın en önemli markası olan Bursaspor ile kol kola yürümekten onur duyuyoruz. Hangi ligte olduğuna bakmadan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gönlümüzden geçen ve beklentimiz tabii ki Bursaspor’umuzu Süper Lig’te görmektir. Altına toz bulaştığı zaman değerini kaybeder mi? Tabii ki hayır. O tozu temizleyip o değeri tekrar gün yüzüne çıkarmak gerekir. Bursaspor’umuzun da bu süreci kolay değildir. Ama bu süreci başarılı bir şekilde atlatacağına eminiz. Onur Market olarak Bursaspor’umuza maddi ve manevi desteklerimiz devam edecektir. Onur Market 2022-2023 kol sponsoru olarak Bursaspor’umuza başarılar diler.Hayırlı olsun”,diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>