Haberde Bursa

Bir Polisin Şehit Olduğu Olayda Flaş Gelişme

05.06.2020
439

Bursa’da bir polisin şehit olduğu, iki kardeşin öldüğü olayda tutuklu sayısı arttı Bursa’da bir polis memurunun şehit olmasına, iki kardeşin de ölümüne sebebiyet veren mahalle kavgasıyla alakalı tutuklu sayısı beşe yükseldi.

Bursa'da bir polisin şehit olduğu, iki kardeşin öldüğü olayda tutuklu sayısı arttı
Bursa’da 2 bin 500 polisle şehit Erman Özcan ismi verilen uyuşturucu operasyonu yapıldı

31 Mayıs günü saat 20.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Hacivat Mahallesinde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale ettiği sırada Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Erman Özcan açılan ateş sonucu şehit olurken iki kardeş de hayatını kaybetmişti.

Şehidin cenazesi İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun iştirakiyle Orhangazi Şehitlik Mezarlığına defnedilmişti.

Olayın, ardından 10 kişi gözaltına alındı. 10 kişiden H.D. (22), T.A. (40) VE E.U. (30) tutuklanırken, iki kişi mahkeme kararıyla, beş kişi ise adlî kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Sonradan gözaltına alınan 7 kişi daha bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şüphelilerden S.K. (27) ve Y.F. (20) tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bir polisin şehit olduğu ve iki kişinin hayatını kaybettiği olayda ise toplam tutuklu sayısı beşe yükseldi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 10’u, dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, silahı ateşlediği belirlenen T.A. ile H.D. (22) ve E.U. (30) tutuklanarak, cezaevine gönderildi. T.A.’nın olaydan önce kasten adam yaralama, gasp, hırsızlık gibi suçlardan emniyette 16 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>