Haberde Bursa

Bebeklere özel sağlıklı çorba harçları Bambala’da!

13.07.2020
429

Bebek gıda sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Bambala, bebek ve çocuklara özel hazırladığı çorba harçlarıyla yaz tatilinde ebeveynlerin kurtarıcısı oluyor. Kereviz, ıspanak, pancar, brokoli ve bezelye çeşitleri bulunan çorba harçları, pratik hazırlanışı ile bebeklere sağlıklı bir öğün alternatifi sunuyor.

Gıda mühendisi anne elinden bebek ve çocukların damak zevkine uygun hazırlanan çorba harçlarının hiçbir koruyucu katkı maddesi, sofra şekeri ve sofra tuzu içermemesi dikkat çekiyor. Bir porsiyon için 2 çorba kaşığı harç ile 1,5 su bardağı su ile karıştırılıp pişirilen sağlıklı sebzeli çorba harçları, tereyağı ya da zeytinyağı ile zenginleştirilebiliyor.

Vitamin deposu sebzelerin yer aldığı çorba harçları bebeklerin damak zevkine göre özel olarak hazırlanıp paketlendi. Bebeklerin yanı sıra aile bireylerinin de farklı baharat çeşitleriyle kendi damak zevkine uygun bir öğün olarak zevkle tükettiği çorba harçları, yaz mevsimi için hafif bir öğün alternatifi sunuyor.

Saklama süresi 4 ay olan sağlıklı ve lezzetli çorba harçları www.bambala.com.tr, trendyol.com ve hepsiburada.com internet sitesinden satın alınabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>