Haberde Bursa

Bebeğinizin Kuru Cildi için Mustela Yanınızda

08.10.2021
413

Annelerin kendilerini güvenli ve huzurlu hissetmelerinin yolu bebeklerinin sağlıklı olmasından geçiyor. Bebek sağlığı denilince akla gelen ilk şey ise cilt sağlığıdır. Özellikle yenidoğan bebekler, her ne kadar ihtiyacı olan özel ilgi ebeveynleri tarafından sağlansa da henüz tam gelişmemiş ciltleri bazı sorunlarla karşılaşabilir.

Düşük nem bariyerine sahip bebekler için en önemli öncelik cildin nemini dengede tutmayı başarmaktır. Soğuk hava ve rüzgar gibi günlük stres faktörlerine maruz kalan bebeklerde nem kaybı gözlemlenebilir. Dolayısıyla deride pullanma, soyulma, kızarma gibi rahatsızlıklar ortaya çıkar. Mustela Cold Cream Stick ile kuru ciltli bebeklerin ihtiyacı olan nem miktarına kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Bebeğinizin Cildini Mustela Güvencesiyle Nemlemdirin

Kullanımdan sonra ebeveynlerin %98’inin besleyici ve nemlendirici özelliğinden memnun kaldığı Mustela Cold Cream Stick uzmanlar ile beraber geliştirilmiştir. Mustela Cold Cream Stick hem bebekler hem yetişkinler için en hassas bölgeler arasında yer alan yanak ve dudaklar için koruyucu bariyer görevi görmektedir.  Her zaman annelerin ve bebeklerinin rahatını düşünen Mustela, cold cream ve organik balmumu içeren besleyici stick ile bu sefer bebeklerin kuru cildini rahatlatıyor. %98 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan besleyici stick, cilt bariyerini koruması için cold creamle zenginleştirilmiştir. İçerisindeki lipid yenileyici seramidler sayesinde cildin hidrolipidik filmini korurken, cold cream ile cildi besler ve yumuşatır.

Bebeklerin doğumdan itibaren dış faktörlere karşı güçsüz olan ciltleri seyahat esnasında da hasara uğrayabilir. Cilt sağlığını her yerde düşünen Mustela, bu zararı en aza indirmek için Cold Cream Stick’i hareket halinde kullanıma uygun olarak tasarlamıştır.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>