Haberde Bursa

Bayramınızı İYİ ve Huzurlu Geçirmeniz Dileklerimle Hayırlı Bayramlar…

12.05.2021
266

“Bir ay boyunca sabrın ve şükrün manevi rehberliğinde idrak ettiğimiz, dua ve ibadetlerle içimize çektiğimiz Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, bayrama kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya yayınladığı mesajda; “Bu bayram bedenler sarılmayacak, eller tutuşmayacak olsada kırılan kalpleri onarma, incinen birlik ve beraberlik duygularını gözden geçirip manevi açıdan arınma fırsatını olacaktır.

Ramazan Bayramı’nın, insanımız arasına ekilmeye çalışılan fitnenin temizlenmesi hususunda bir fırsat; yapay, kısır ve sonu olmayan tartışmaların bitirilmesi noktasında bir eşik olmasını özellikle temenni ediyorum. İhtiyaç duyduğumuz davranış , bayramlaşmanın manevi adap ve terbiye halini hayatımızın her alanına taşımakla anlam ve değer kazanacaktır. Türkiye’nin bu ruh ve özgüveniyle her meselenin, her açmaz ve muammanın üstesinden geleceğine yürekten inanıyor, her günümüzün bayram olmasını diliyorum.

Başta Doğu Türkistan olmak üzere, Küfrün yenildiği, zulmün bittiği mazlumların gözyaşlarının dindiği huzurlu bir dünya için dua ediyorum. Bu duygularla şahsım ve İYİ Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı adına tüm hemşerilerimizin, Türk-İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, Bayramın kalıcı dostluklara, sıcak ve daimi kavuşmalara kapı aralamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>