Haberde Bursa

Batıgöz Batman Şubesi Açılışa Hazır!

07.12.2022
361

Batman’ın tek tıp merkezini bölgeye kazandıran Batıgöz Sağlık Grubu, Batman şubesinin açılışı için gün sayıyor. Batıgöz Sağlık Grubu’nun hasta odaklı hizmet anlayışını yalnızca göz sağlığında değil farklı branşlarda da bölgeye taşıyacak merkezin açılışı, bölge halkı tarafından heyecanla bekleniyor.

  1. MEHMET SÖYLER’İN BATMAN’A YATIRIMI

2004 yılında Op. Dr. Mehmet Söyler tarafından İzmir’de kurulan ve yurt içi ve yurtdışında 11 şubesi ile hizmet vermekte olan Batıgöz Sağlık Grubu yüksek kaliteli hizmet anlayışını Batman’a taşımak için gün sayıyor. Op. Dr. Mehmet Söyler’in vefatı öncesinde Batman’a kazandırdığı yatırımla başta Batman ili olmak üzere tüm bölge halkına kapsamlı ve kaliteli hizmet sağlamak hedefleniyor. Batman’ın tek tıp merkezi olma özelliğini taşıyan merkez, Batıgöz Sağlık Grubu’nun hasta odaklı hizmet anlayışını yalnızca göz sağlığında değil farklı branşlarda da bölgeye taşıyacak.

FARKLI BRANŞLARDA DA HİZMET VERECEK

Sadece Batman’a değil tüm bölge halkına hizmet vermeye hazırlanan Batıgöz Batman şubesi yaklaşık 5.000 m2 alanda ve 6 katlı binada faaliyet gösterecek. Göz Sağlığı ve Hastalıkları branşının yanı sıra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye ve Acil Servis branşları ile hizmete açılacak merkez, süreç içerisinde branş sayısını artırmayı planlıyor.

Alanında uzman kadrosu ile her zaman hasta memnuniyetini esas alan Batıgöz Sağlık Grubu, açılış öncesinde tüm merkezlerinde olduğu gibi Batıgöz Batman’da da hastaların muayene oldukları ilk andan, taburcu olacakları zamana kadar en konforlu hizmeti almaları için her şeyi planlıyor. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm merkezlerinde dünya standartlarında hizmet veren Batıgöz Sağlık Grubu merkezin açılışı ile beraber ileri teknoloji tüm tanı ve tedavi ekipmanlarını Batman halkıyla buluşturacak.

Batıgöz Sağlık Grubu Hakkında:

2004 yılında İzmir’de kurulan, alanında ileri teknolojiyi takip eden ve uygulayan bir sağlık kuruluşu olan Batıgöz Sağlık Grubu, uzman hekim kadrosu ve profesyonel ekibi ile yurt içi ve yurt dışı merkezlerinde hasta odaklı hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Batıgöz Sağlık Grubu, çıktığı uluslararası kalitede sağlık hizmeti sunma yolculuğunda uzman hekim ve profesyonel ekibi ile 2 kıtada, 5 ülke, 7 farklı şehir ve 9 sağlık merkezi ile her gün binlerce kişiye hizmet vermeye devam etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>