Haberde Bursa

Bahadır; “Aday Değilim, Hakkınızı Helal Edin…”

17.07.2020
566

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Kongresinde düğüm çözüldü. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Uz. Dr. Yahya Bahadır yazılı mesajında; “İYİ Parti, milletin umudu olarak kurulan ve girdiği her iki seçimde de başarı göstererek Ülkemizi yaşadığı karanlık günlerden çıkaracak, başkanlık sistemi ile getirilen tek adam rejiminden kurtararak iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişi sağlayarak Türkiye’nin önünü açacak. İktidara hazır yegâne parti olduğunu artık ispat etmiş bulunmaktadır.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı olarak geçirdiğimiz genel ve yerel seçimlerde de aynı başarıyı göstererek Bursa da 3. Parti konumundayız. Yapıcı çözüm üreten muhalefet anlayışı ile enflasyon, işsizlik, hayat pahalılığı, hukuksuzluk gibi milletin gerçek gündemini dile getirerek milletin sesi olmaya devam ediyoruz.

Kuruluş aşamamızdaki 1. Olağan kongremizin yapıldığı 11 Mart 2018 tarihinden bu güne kadar geçen 2,5 yıl içinde yapmış olduğumuz parti içi çalışmalarımız çerçevesinde; üye sayımızı yaklaşık 5 kat artırdık. Teşkilat kadememizdeki bütün organlarıyla uyum ve bütünlük içerisinde çalışan kurumsal bir yapı oluşturarak, bütün mahallelerimizde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak bir demokrasi şöleni şeklinde önce mahallelerde daha sonra da ilçelerimizde kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongremizi 16 Ağustos 2020 Pazar günü Beşevler mahallemizdeki İbrahim Yazıcı Stadyumunda gerçekleştireceğiz. Koronavirüs salgını nedeniyle kongremiz her türlü tedbirlerinin alındığı, maske, sosyal mesafe ve açık alanın sağlandığı 1000 kişilik kapalı 5900 kişilik açık tribünü ve 150 araçlık otoparkı olan stadyumda yapılacaktır.

İki yıldır yürüttüğüm Bursa İl Başkanlığına tekrar aday olmadan, aktif olarak partime hizmet etmeye ve uygun görülecek mercilerde aktif olarak çalışmaya devam etme kararlılığımla İl Başkanlığı görevimi yapacağımız coşkulu 2. Olağan Kongremizle tamamlayacağım.

Değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte, parti içi demokrasiyi en güzel bir şekilde işleterek İYİ partiyi iktidara taşıyacak teşkilat kadrolarının seçiminin yapılacağı Bursa’da siyaset tarihine örnek olarak geçecek bir kongre düzenleyeceğiz. Eminim ki Yapacağımız kongrede aday olacak ve daha sonra bayrağı devralacak dava arkadaşlarımız İYİ Parti’yi yerelde ve genelde iktidara taşıyacaktır. Bu inançla aday olacak bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

İYİ Parti Bursa 2. Olağan kongremize partililerimizin yanı sıra Bursalı hemşehrilerimizi ve basınımızın değerli mensuplarını davet eder, en içten sevgi ve saygılarımızı sunarım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>