Haberde Bursa

BABA KOKUSU

28.05.2020
974

Türkiye’de 50 yıldır kolonya üreten Senso Kozmetik, erkek kişisel bakım ürünleri ve kolonya çeşitleri yer alan Marmara Barber, Babalar Günü için Barber Eau de Perfume serisini sunuyor. Enzo, Leo ve Aldo seçenekleri bulunan Barber Eau de Perfume, babanızın stilini yansıtacak, etkili ve kalıcı kokuları ile baş döndürecek hediye olabilir.

Babalar Günü için farklı, çarpıcı bir koku alternatifi arayanlar, sokak graffiti sanatından ilham alarak kozmetik sektörüne yeni bir trend getiren Marmara Barber’ın Barber Eau de Perfume seçeneklerinden birini tercih edebilir.

Barber Eau de Perfume Enzo, meyveli ve tatlı yönlerinin romantik etkisinin yanı sıra sıcacık tropikal notalarıyla iç ısıtırken, çarpıcı çiçek kokusunun etkisini hissettiriyor. Barber Eau de Perfume Leo, zengin ve kuvvetli narenciye notalarıyla harmanlanmış aromatik ve ağaç kokularını sevenlere hitap ediyor. Barber Eau de Perfume Aldo ise baştan çıkarıcı odunsu ve ferah notalarıyla dikkat çekiyor.

Bu Babalar Günü’nde babanız için ikonik bir parfüm almak isterseniz Barber Eau de Perfume çeşitleri; Türkiye genelinde seçkin erkek berberlerinde, www.marmaraberber.com ve online satış portallarında satışa sunuluyor.

Barber Eau de Perfume Leo, 100ml. 75,05 TL

Barber Eau de Perfume Enzo, 100ml. 75,05 TL
Barber Eau de Perfume Aldo, 100ml. 75,05 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>