Haberde Bursa

ASUS, 9. kez Tayvan’ın en değerli uluslararası markası seçildi

06.12.2022
867

Dünyanın önde gelen marka danışmanlık şirketi Interbrand, 2022 yılı “Best Global Taiwan Brand” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Dünyanın lider teknoloji üreticilerinden ASUS, bu prestijli araştırmada dokuzuncu kez Tayvan’ın en değerli uluslararası markası seçilerek zirvedeki yerini korumaya devam etti.

Interbrand, Tayvan markalarının uluslararası platformdaki performansları için önemli bir gösterge niteliği taşıyan “Best Global Taiwan Brand” 2022 araştırması sonuçlarını açıkladı. Marka farkındalığı, müşteri sadakati, finansal performans ve yönetim stratejileri gibi kriterlere dayanan anketin amacı, en yüksek marka değerine sahip Tayvan merkezli şirketleri belirlemek. Birçok farklı kategoriden tam not alan ASUS, Interbrand tarafından üst üste dokuzuncu kez Tayvan’daki lider global marka olarak seçildi.

ASUS ortak CEO’su S.Y. Hsu, “Sektörde birçok zorlukla karşı karşıya kalmamıza rağmen, ASUS takımı inanılmaz bir performans sergiliyor. Interbrand tarafından dokuzuncu kez Tayvan’ın en değerli uluslararası markası seçilmek büyük bir onur” dedi.

 

ASUS ortak CEO’su Samson Hu ise; “Pandemi, sektörde yeni imkanlar oluşturduğu gibi toplumun hayatını ve tüketim şekillerini de değiştirdi. ASUS, kullanıcısının değişen ihtiyaçlarını aktif bir şekilde takip ediyor, pazar trendlerine öncülük edebilmek için kendini sürekli geliştiriyor ve yeni dijital çağın saygı duyduğu, inovasyondan güç alan lider bir teknoloji şirketi olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Çabamızın mütevazı bir onayı niteliğinde olan bu başarı büyük bir gurur kaynağı” dedi.

ASUS, Interbrand araştırması sonucu elde ettiği uluslararası başarının yanında, 2022 yılında; Fortune ‘Dünyanın en Beğenilen’ Şirketi, Forbes ‘En İyi İşveren’, Forbes ‘Global 2000’, iF Product Design Awards, Red Dot Design Awards, 9 Red Dot Brands & Communication Design Awards ve Good Design Awards tarafından da birçok ödüle layık görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>