Haberde Bursa

ASANSÖR İSTANBUL 2022’DE WORKINDO’YA BÜYÜK İLGİ

14.03.2022
594

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, 17. Uluslararası Asansör Fuarı’nda katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan 17. Uluslararası Asansör Fuarı, 10-13 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Sektörün önde gelen firmalarını bir araya getiren fuara, bu yıl 30 ülkeden 400 firma katılım sağladı.

Sektör tarafından büyük ilgi gören fuarda,  6. hall E-34 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayan Workindo Satış Direktörü Emrah Öztürk, “Öncelikle böyle bir fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Özellikle pandemi ile ara verilen bu tür organizasyonların sektöre canlılık getireceğini düşünüyorum. Workindo açısından baktığımızda verimli bir fuar dönemi geçirdik diyebilirim. Sektör profesyonelleri ve tüm katılımcıları standımızda ağırlayarak kendimizi anlatma, onlarla tanışma fırsatı bulduk. Network’ümüzü geliştirecek kontaklar kurarak yeni iş kaynakları yaratmak için güzel adımlar attık. Bu tür organizasyonlara katılarak Workindo’yu sektörle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://workindo.com/tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>