Haberde Bursa

ARMİS YATAK’TAN Yıkanabilir Ped’liEclipseYatak

13.07.2020
403

Armis Yatak’ın yeni koleksiyonunda yer alan Eclipse yataklı Drape Set, hijyen ve konfordan vazgeçmeyenler için eşsiz bir uyku deneyimi sunuyor.

Ürünlerini yeni nesil teknoloji makine parkurunda üreten, Türkiye yatak sektörünün öncü markası Armis Yatak, klasik tarzın modernlikle sentezlendiği Innovative Serisine yeni bir alternatif daha ekledi. El işçiliği ile özel üretilen DrapeYatak Başı, Valora Plus Baza ve özel ped’e sahip EclipseYatak’tan oluşanyeni Drape set koleksiyon; konforu, şıklığı ve sağlıklı uykuyu bir araya getiriyor.

Eclipse yatağın üst yüzeyinde yer alan, kolaylıkla çıkarılıp takılabilen fermuarlı pedi, yumuşak bir uyku yüzeyi oluşturmanın ötesinde uyku hijyeninizi koruma altına alıyor.

Yıkanabilir pedi ve omurga destekleme özelliği ile dikkatleri çeken pocket yaylı EclipseYatak, uyku kalitesini arttırmasının yanı sıra uzun ömürlü kullanımimkanı sağlıyor. Seti tamamlayan Valora Plus Bazası, geniş iç hacmi, kolay zemin temizliğine olanak sağlayan özel üretim ayakları ve farklı renk seçenekleriyle üretiliyor. Valora Plus Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaştan yapılan DrapeYatak Başı ise şık tasarımı, düğmeler ile bezenmişkapitone kaplamasındaki ince işçiliğiyle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis ürün yelpazesinde;yatak, baza, yatak başlıklarınınyanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubuda yer alıyor.

ARMİS YATAK HAKKINDA:

Armis Yatak, 15 milyon Euro’luk yatırım ile 2017 yılında Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’nde kurulan fabrikada son teknolojik makine parkurunda yatak, baza, yorgan, yastık ve uyku seti üretimi yapmaya başlamıştır. Eylül 2018 tarihi itibariyle İzmir Torbalı’da satın aldığı yeni tesislerine taşınarak üretim parkurunu 3 kat arttırmıştır. Armis, depolama tesislerini büyüterek müşteri taleplerine sürekli cevap vermeyi hedeflemektedir.

Trendleri ve çağdaş üretim tekniklerini yakından takip ederek bunu tasarımlarına yansıtan Armis Yatak, yeni, enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla ergonomik, konforlu ve sağlıklı uyku için dünya standardında ürünler üretmektedir.

Armis Yatak, bünyesinde Acme Tekstil, Etrofil İplik, Doğu Taşıt Muayene İstasyonları, Arte Enerji, Artemis Halı, PratoExclusive ve Armis Halı markalarını bulunduran Acme Holding’in iştirakidir.

www.armisyatak.com

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>