Haberde Bursa

ALTINORDU FK DAN YENİŞEHİR’E DEV TESİS! İYİ MÜJDEYİ BİZ VERELİM!

25.05.2022
1.110

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel’den sevindirici gelişmeyi spottaki giriş sözü olarak söyledi. Özel; “Futbol altyapısı dendiğinde, yıllardan bu yana İYİ Birey, İYİ Vatandaş, İYİ Futbolcu sloganıyla, yetiştirdiği futbolcular ve eğitim kalitesi ile ülkemizde tartışmasız ilk sıralarda yer alan Altınordu Futbol Kulübü, Yenişehir ilçemizde tüm Güney Marmara’ya hitap edecek büyük bir futbol tesisi için ilk kazmayı vurdu.

Uluslararası Havalimanına ve Yüksek Standartlı Hızlı Tren istasyonuna çok yakın bir merkezde, 34.216 m2’lik bir alanda inşaasına başlanan futbol tesisi ile ilgili bizlerde, aylar öncesinden itibaren takipte idik.
Yetkililer ile yaptığımız görüşmeler de ilk yıl bir futbol sahası yapılacağını ardından ise komple büyük bir futbol akademisi için binalar, futbol sahaları ve eğitim alanları yapılacağını öğrendik. Ayrıca bu yaz ilçe merkezimizde Altınordu Altyapı Okulu Kursları çocuklarımıza hizmet vermeye başlayacak.
Yenişehir, Bursa ve bölgemizde ki şehirlere altyapıdan futbolcu yetiştirme anlamında çok önemli katkılar sunacağını düşündüğüm tesislerin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Altınordu FK Başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan’a ve kulüp yöneticilerine en içten teşekkürlerimi sunuyor, Yenişehirimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>