Haberde Bursa

Allison Transmission, 2 Milyonuncu 1000/2000 Serisi Şanzımanını Üretti

24.01.2022
262

Konvansiyonel ve elektrikli araç tahrik çözümlerinin lider tasarımcısı ve üreticisi Allison Transmission, 2 milyonuncu 1000/2000 Serisi şanzımanını üretti. Şirketin hafif ve orta segment ticari araçlar için güvenilir, dayanıklı şanzımanlar tedariğinde önemli bir kilometre taşı olan bu şanzıman, önde gelen global taşımacılık şirketlerinden Penske Truck Leasing’e teslim edildi.

Allison Transmission tesisinin 1000/2000 Serisi Üretim Direktörü Rod Luke, açıklamasında; “1000/2000 Serisi şanzımanlarımızın üretimi ve teslimatında bu anlamlı dönüm noktasına ulaşmaktan gurur duyuyoruz. Bu başarı, Allison’ın filo müşterilerinin daha verimli çalışmasına ve dünyanın çalışma şeklini geliştirmesine yardımcı olduğu kanıtlanmış yüksek kaliteli tahrik çözümleri üretme konusunda uzun yıllardır devam eden bağlılığını yansıtıyor. Güvenilirlik, Allison’ın yapı taşlarından biri. 1000 ve 2000 Serisi şanzımanlarımız, 1998’de piyasaya sürülmesinden bu yana Allison’ın kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık açısından sahip olduğu itibarına önemli bir katkı sağladı” şeklinde belirtti.

Allison 1000 Serisi™ ve 2000 Serisi™, ambulanslardan okul servislerine, belediye araçlarından dağıtım kamyonlarına kadar altyapı ve destek hizmetleri sunan her türlü alandaki araçlarda kullanılıyor. 1000 ve 2000 Serisi ürünler, verimlilikten ödün vermeyen son kullanıcılara hizmet sunan bir pazarda endüstri standardı olmaya devam ediyor.

Allison, 2 milyonuncu 1000/2000 Serisi şanzımanının teslimatını, Indianapolis’teki merkezinde düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Penske Truck Leasing de dönüm noktası olan şanzımanını teslim almak için etkinliğe katıldı.

Penske Truck Leasing Tedarik ve Filo Planlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Paul Rosa; “Penske olarak, dünya standartlarında montaj, detaylara gösterilen özen ve mükemmelliğe olan bağlılığımız nedeniyle orta hizmet ticari araçlarımızı Allison tam otomatik şanzıman donanımıyla tercih ediyoruz. Filomuz ve müşterilerimiz için Allison şanzımanların güvenilir bir şekilde çalışacaklarını ve üretkenliği en üst düzeye çıkaracaklarını biliyoruz. Allison’ın 2 milyonuncu 1000/2000 Serisi şanzımanını teslim aldığımız için heyecan duyuyoruz ve iş birliğimizin devam etmesini dört gözle bekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Allison Transmission hakkında

Allison Transmission (NYSE: ALSN), Dünya’nın Çalışma Şeklini Geliştiren, ticari araçlar ve savunma sanayii araçları için tahrik çözümleri tasarlayan ve üreten lider bir üretici olmanın yanı sıra orta ve ağır hizmet tipi tam otomatik şanzımanlarda dünyanın en büyük üreticisi ve bir elektrikli tahrik sistemleri lideridir. Allison ürünleri, kamyonlar (dağıtım, atık, inşaat, yangın ve acil durum), otobüsler (okul, şehir içi ve şehirler arası otobüsler), karavanlar, arazi araçları ve ekipmanları (enerji, madencilik ve inşaat uygulamaları) ve savunma sanayii araçları (tekerlekli ve paletli) gibi çok farklı alanlardaki uygulamalarda kullanılmaktadır. 1915’te kurulan Allison’ın Genel Müdürlüğü Indianapolis, Indiana, ABD’dedir. 150’den fazla ülkede faaliyet gösteren Allison Transmission’ın, Hollanda, Çin ve Brezilya’da merkez ofisleri, Macaristan, Hindistan ve Amerika’da üretim tesisleri ile Indianapolis, Indiana, Auburn Hills, Michigan ve Londra, Birleşik Krallık’ta elektrifikasyon mühendislik merkezleri de dahil olmak üzere global mühendislik kaynakları bulunmaktadır. Ayrıca Allison, dünya çapında 1,400’den fazla distribütör ve bayi lokasyonuna sahiptir. Daha fazla bilgi için allisontransmission.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>