Haberde Bursa

Aktif terör örgütü kodu olan adamları havaalanından ne karşılığında geri aldırdın?

04.07.2022
262

Bu tüfek kimlere dağıtıldı? Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bugün partisinin Genel Merkezinde basın toplantısı düzenledi.

‘’İÇİŞLERİ BAKANI BAŞTA OLMAK ÜZERE ÜLKEYİ YÖNETEN KADROLAR GAFLET, DELALET VE HATTA HIYANET İÇİNDEDİR.’’

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Türk halkını uyarıyorum. Türk Devleti ve Türk milletini, FETÖ ve PKK’dan koruyamayan Ak Parti zihniyeti bugün ülkemizin 10 milyondan fazla sığınmacı ve kaçakla dolarak bir felakete gitmesine yol açmaktadır. İçişleri Bakanı başta olmak üzere ülkeyi yöneten kadrolar gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindedir. Görevde tutulması ülke için milli güvenlik tehdidi haline gelmiştir” dedi.

“2002-2014 Sürecinde Fetö Casusluk Ve Terör Örgütünün En Etkili Olduğu Bakanlıkların Başında İçişleri Bakanlığı Geliyor”

“Bu sabah İçişleri Bakanlığı benimle ilgili bir suç duyurusunda bulunacakları açıklamasını yaptı. Bundan bir süre önce de benimle ilgili başka bir suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmuşlardır. Türkiye’nin iç güvenliğini sağlama konusunda görevli İçişleri Bakanlığı hiç şüphesiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en önemli bakanlıklarının başında gelmektedir. Bu hassas bakanlık 20 yıldan bu yana Türk Devletine karşı kurulan iç ve dış komploları engellemek yerine komploların ne yazık ki merkezi olmuştur. 2002-2014 sürecinde FETÖ casusluk ve terör örgütünün en etkili olduğu bakanlıkların başında İçişleri Bakanlığı geliyor.’’ İfadesinde bulundu.

Aktif Terör Kodu Olanları Havaalanlarından Nasıl ve Ne Karşılığında Geri Aldırdın ve Ülkeye Sokturdun

“Bu açıklamayı yapan İsmail Çatak’a da bir sözümüz var. İsmail Çatak, konuştuğumuz İçişleri Bakanlığı’yla işi olan bütün avukatlar senden büyük övgüyle bahsediyorlar. Çok iyi iş takibi yapıyorsun. Aldığın her işi sonuçlandırıyorsun. Göç İdaresi İl Müdürlükleri’ndeki torpil odalarına ne kadar işlem yolladın? Bugün benimle ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledin, aktif terör kodu olanları havaalanlarından nasıl ve ne karşılığında geri aldırdın ve ülkeye sokturdun? Soylu ve İçişleri Bakanlığı, Zafer Partisi’yle mücadele edeceğine, Konya’da üretilen otomatik tüfeğin kimlere, kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa biz açıklayacağız.” diye seslendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>