Haberde Bursa

Ada Demir, Ünlü Model Soraja Vucelic’i İstanbula Getirtti .

16.04.2021
529

İş insanı Ada Demir, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayında yaptığı ve son zamanların en büyük organizasyonu olan Gossipmag Business 2021 Ödülleri için, dünyaca ünlü futbolcu Neymar’ın eski sevgilisi olan sırp model Soraja Vucelic’i İstanbul’a getirtti. Oktay Kaynarca, Gülben Ergen, Hande Yener, Hande Ünsal, Oya Başar, Ali Sürmeli ve bir çok ünlü simaların bulunduğu bu görkemli gecede Soraja da uluslar arası ikon ödülünü aldı. Gecenin ardından sıklıkla bir araya gelen ikili arasında aşk iddiaları ortaya çıktı.

Ada Demir gecede yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti 2019 yılından itibaren Dünya genelinde, Covid 19 hastalığı sebebiyle büyük bir sınavdan geçiyoruz. Meslek genelinde ekonomi anlamında ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Teknemizin su almaması gerekiyor bunun içinde milletimiz olarak hep birlikte el ele vermeliyiz. Bende bu kötü dönemde böyle büyük bir geceyi organize ederek ülkemizin çok değerli sanat ve cemiyet camiasını aynı zamanda başarılı iş insanlarımızı bir araya getirmekten onur duyuyorum. Yakın zamanda bu hastalığı atlatıp eski günlerimize döneceğimizi umut ediyorum. Sevgilerimle …

Ada Demir, kimdir ?

10 Haziran 1992 yılında Adana’da doğmuştur. Aslen memleketi Van-Hakkaridir. İlk-Orta okul ve Lise eğitimlerini istanbula tamamlamıştır. Lise eğitimden sonra, babası Yalçın Demirin kurduğu Demir Group şirketinin uluslararası halk ve ilişkiler bölümünde yer almış ve ticarete atılmıştır. Aile şirketinden ayrılan Demir, kendi şirketi olan Gossip Media Group u kurmuş ve ciddi başarılara imza atmıştır. Aynı zamanda İnşaat, Kozmetik ve Otomobil sektöründe büyük yatırımlar yaparak ticaret hayatında büyük bir ün kazanmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>