ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ LİDERİ BEDRİ YALÇIN ANTALYA’DA İŞ DÜNYASI VE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

“Güçlü Türkiye; üretim, adalet ve ortak akılla inşa edilir” mesajı veren Yalçın, Antalya’nın ekonomik potansiyeline dikkat çekti
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Antalya programı kapsamında iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek Türkiye’nin ekonomik geleceği, yerel kalkınma, yatırım politikaları ve ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği temaslarla vatandaşlar, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla doğrudan iletişim kurmayı sürdüren Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, kısa süreli Antalya ziyareti kapsamında kentin önemli isimleriyle bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Yalçın’a Antalya ziyaretinde Anadolu Birliği Partisi Genel Koordinatörü Hasan Bilir eşlik etti.
Kepez ilçesinde bulunan Yüzüncüyıl Restoran’da düzenlenen buluşma, Antalya’nın ekonomik ve sosyal geleceğine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı önemli bir görüşme olarak dikkat çekti.
ANTALYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ MASAYA YATIRILDI
Gerçekleşen toplantıda Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’ı; restoran sahibi Garip Doğan, Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Genel Başkanı ve Antalya Ticaret ve Sanayiciler Birliği (ATSB) Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, ATSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülsüm Gür Usta, İnşaat Mühendisi Cihan Acar Selçik ile çok sayıda iş insanı karşıladı.
Toplantının ana gündem başlıklarını Antalya’nın ekonomik büyüme potansiyeli, turizm sektörünün geleceği, yatırım ortamının geliştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılması ve yerel yönetimlerin kalkınmadaki rolü oluşturdu.
Antalya’nın yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın önemli turizm merkezlerinden biri olduğuna dikkat çekilirken, kentin sahip olduğu ekonomik potansiyelin daha etkin değerlendirilmesi gerektiği vurgulandı.
Turizm gelirlerinin çeşitlendirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması, gençlerin istihdam imkanlarının genişletilmesi ve yatırımcıların önündeki sorunların azaltılması konuları toplantıda ele alınan başlıklar arasında yer aldı.
ORTAK AKIL VE İSTİŞARE VURGUSU
Toplantıda Türkiye’nin güncel siyasi ve ekonomik gelişmeleri de kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Katılımcılar, ülkenin karşı karşıya olduğu ekonomik sorunların çözümünde ortak aklın, istişarenin ve toplumun farklı kesimlerinin görüşlerinin dikkate alınmasının önemine vurgu yaptı.
İş dünyası temsilcileri, üretimin desteklenmesi, yatırım ortamının güçlendirilmesi ve ekonomik istikrarın sağlanmasına yönelik görüşlerini paylaşırken; sivil toplum temsilcileri de şehirlerin gelişiminde kamu, özel sektör ve toplum iş birliğinin önemine dikkat çekti.
YALÇIN: “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ ÜRETİMLE İNŞA EDİLECEK”
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, toplantıda yaptığı değerlendirmede Türkiye’nin geleceğinin üretim, adalet ve birlik anlayışıyla şekilleneceğini ifade etti.
Yalçın açıklamasında şu mesajları verdi:
“Türkiye’nin güçlü yarınlara ulaşmasının yolu üretimden, adaletten ve milletimizin birlik beraberliğinden geçmektedir. Bizler ülkemizin her noktasında vatandaşlarımızla, iş dünyamızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelerek sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm önerileri geliştirmeye devam edeceğiz.”
Antalya’nın sahip olduğu potansiyele dikkat çeken Yalçın, kentin turizmden tarıma, sanayiden hizmet sektörüne kadar birçok alanda önemli bir güce sahip olduğunu belirterek, bu potansiyelin daha ileri noktalara taşınması gerektiğini ifade etti.
“Antalya’nın kalkınmasına katkı sağlayacak, üretimi ve istihdamı artıracak her türlü çalışmayı destekliyoruz. Türkiye’nin her şehri kendi gücüyle büyüyebilecek kapasiteye sahiptir.” ifadelerini kullandı.
ANTALYA’DA BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada katılımcılar, Antalya’nın geleceğine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Toplantı sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekilirken, buluşma; siyasi değerlendirmelerin yanı sıra iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve yerel aktörler arasında güçlü bir iletişim zemini oluşturması açısından dikkat çekti.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın Antalya temasları, kentte ekonomik gelişim, yatırım, istihdam ve ortak gelecek hedefleri etrafında yapılan önemli bir istişare toplantısı olarak değerlendirildi.
Gerçekleşen buluşmada öne çıkan ana mesaj ise; Antalya’nın potansiyelini harekete geçirmek, Türkiye’nin ekonomik gücünü artırmak ve ortak akılla daha güçlü bir gelecek oluşturmak oldu.
