“ÜSLUB-U BEYAN, AYNIYLA İNSAN” DERLER SN. VARANK!

    23.02.2025
    “ÜSLUB-U BEYAN, AYNIYLA İNSAN” DERLER SN. VARANK!

    Bursa Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ile Mustafa Varank arasındaki fatura krizi mahkemelikmi oluyor? İYİ Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu paylaşımında;

    📍“Edepsiz” birine verilecek en iyi cevaplardan biri de; daha fazla edepsizlik batağında çırpınmaması için yol göstermektir!
    Boş yere debelenip durma!
    Bak sana temize çıkmanın ve rahatlamanın çok basit yolunu göstereyim:
    1️⃣– Bursa Büyükşehir’e bir dilekçe yazacaksın, diyeceksin ki; benim seçim çalışmalarım ile AKP’li adayların seçim afişleri, kartvizitleri, broşürleri v.s. belediyenizin matbaasında basılmış ve parası da belediye kasası veya iştirakli şirketlerden ödenmiş midir?
    2️⃣-Genel ve Yerel seçimlerde ben ve seçim ekibim ile beraberimizde gelen misafirler ile AKP seçim ekipleriyle misafirlerinin her türlü konaklama, yemek ve çay-kahve gibi ikram bedelleri; belediyenin veya iştirakli şirketlerinin kasasından ödenmiş midir?
    3️⃣-Benimle birlikte AKP Bursa İl Başkanlığı’nın da pek çok seçim harcamaları, belediye veya iştirakli şirketler üzerinden yapılıp Bursalılara ödetilmiş midir?
    4️⃣– Sn. Varank; bu işler, belediye kasalarından ödettiğiniz parti iftarlarında nutuk atmaya benzemez!
    Kul hakkına girmenin, beyt-ül mala el uzatmanın, “kötülük” akan ruhunda yarattığı acınası tahribatı, “hakaretten medet umarak” arındıramazsın!
    5️⃣-Bu arada şirazesi kaymış ağzından çıkan her pisliği sana aynen iade ediyorum! Buradan yetkili mercilerin tamamını, tekrar göreve davet ediyorum.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.