Haberde Bursa

“2024’de yeni bir virüse hazır olun!”

04.07.2022
246

Genel merkezi Bursa’da bulunan TR-Düşünce Kulübü, Düşünce İklimi konferanslarına devam ediyor.

Ördekli Kültür Merkezi’nde hafta sonu 21.ncisi gerçekleşen konferansın konusu, salgınlar ve küresel sistemdi…

Konuşmacı konukları ise Kovid-19 virüsü, aşı karşıtı program ve yorumlarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Serhat Fındık ile araştırmacı yazar Murat Akan’dı…

Konferansın açılış konuşmasını yapan TR-Düşünce Kulübü Başkanı Ercan Yakut, “Dünyanın birçok yerinde masum insanlar ölürken ve öldürülürken insanlığın buna seyirci kalması, susması kabul edilemez. Ortak paydamız insanlıkta buluşalım ki bizlerin de söyleyecek sözümüz olsun. Düşünce Kulübü’nün kuruluş felsefesi de budur” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen araştırmacı yazar Murat Akan, bir avuç küresel azınlığın dünyayı felakete sürüklediğini iddia ederek, şunları söyledi:

“Önce koronavirüspandemisiyle insanları korkuttular. Ülkeleri kapatıp üretim ve tedarik zincirini kopardılar. Pandemide daha çok ölümler bekliyorlardı. Bekledikleri olmadığı için şimdi de yapay kıtlık sorununu gündeme getirdiler.  Buğday tarlalarımızın yanması boşuna değil. Rusya-Ukrayna savaşı bu planın bir parçası… Bizleri böcek gibi görüyorlar. Küresel azınlık insanları, ülkeleri korkutarak kendi otoritesi altına almak istiyor. Özellikle ulus devletlerçok uyanık olmalı.”

Teknolojinin ve bilimin şeytanlaştırıldığını savunan Akan, günümüzde evlerdeki kullanılan elektronik cihazların her birinin de casus özelliği taşıdığını ileri sürdü.

Son dönemde ülkelerin, sosyal medya düzenlemesi, dezenformasyon yasası altında çıkarmaya çalıştıkları yasal düzenlemeye de değinen Akan, “Bu bir küresel pandemi yasasıdır! Pandemide istedikleri başarıyı elde edememelerinin nedeni olarak sosyal medyayı görüyorlar.  Çünkü yapmış oldukları plan ve projelerinineleştirilmesini, sorgulanmasını, farklı sesleri istemiyorlar. Bu yasa ile sosyal medyayı da ana akım medya gibi kendilerinin kuklası yapmak istiyorlar. 2024-25’de yeni bir virüs hazırlıkları var” dedi.

Prof. Dr. Serhat Fındık da koronavirüspandemisi ve mücadele altında yapılan çalışmalar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Virüsün Çin’de değil Amerika’da üretilen bir laboratuvar virüsü olduğunu iddiasını tekrarlayan Prof. Dr. Fındık, “Yalnız bizi değil tüm dünyayı aptal yerine koydular. Gözümüzün içine baka baka bizi kandırdılar. Kandırmaya, yalan söylemeye devam ediyorlar.  Virüsle öldürmek istedikleri insan sayısına, sattıkları aşılar, test kitleri ve ilaçlarla hedefledikleri paralara, amaçlara ulaşamadıkları için korkutmaya devam ediyorlar.  Maymun çiçeği dedikleri virüsün arkasından da korkarım yeni aşılar çıkacak! Çok büyük oynuyorlar ve bunu dünyanın her yerinde yapıyorlar.  Hiç acımaları ve utanmaları yok, DSÖ’nün başına doktor olmayan birini bile getirebiliyorlar” şeklinde konuştu.

Dünyada sağlık sektörünün silah sektöründen daha çok kazanmaya başladığına dikkat çeken Fındık, son dönemde gençlerde görülen kalp krizine bağlı ölümlerin de aşılarla bağlantılı olabileceğini savunarak, “Pandemi döneminde ABD’de ölüm yaşı ortalaması 78, AB ülkelerinde 80’di… Bizim ülkemizde tek ölüm vakası görülmediği halde 18 yaş altı gençlerin bile aşılanması düşündürücüdür. Bir nesli yok etmek istiyorsanız, DNA’sıyla oynamak yeter!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>