Haberde Bursa

REBA OTOMOTİV’DEN BÜYÜK ATAK!

23.02.2021
722

İkinci El Araç denildiğinde Bursa’da ilk adreslerden biri olan Reba Otomativ yeni bir kampanyaya start verdi.  Bursa da sektörün kendi alanında lider kuruluşlarından olan Reba Otomativ San Tic Ltd Şti sahibi Recep Batuhan Özkan yeni bir kampanyaya başladıklarının müjdesini verdi.

Özkan 2021 yılını Reba Otomotiv için yatırım yılı ilan ettiklerini açıkladı. Ticaretini yapmış oldukları Lüx ve Orta Sınıf Segmentli araçların, ellerindeki orta sınıfı yavaş yavaş eriterek sektörde Lüx Segment’e hitap edeceklerini ve % 80 ağırlıklarını Lüx Segment’e vereceklerini kaydetti.

Özkan; “Amacımız temiz ve sorunsuz araçlar almak ve satmak müşterilerimizle köklü ve güçlü dostluklar kurmak. Reba Otomotiv olarak Lüx Araç Bayileri ile sürekli iletişim halindeyiz. Lüx Segment gurubu satış bayi yöneticileri ile aramızda kurduğumuz diyaloglar ile müşterilerimize en uygun fiyattan satış yaparak hem bayinin hemde müşterilerin memnuniyetleri artırıyor, fiyat ve aracın geçmişi konusunda istişare yapıyor müşteriye öyle sunuyor, vazifemizi en sağlam bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bize gelen araçları piyasa değerinden alıyor ve müşterilerimizin mağdur olmalarını önlüyoruz. İkinci El’de Exper Raporlu ve Yetki Belgeli Temiz ve hatasız-temiz ticaretimizle Bursa’da bir ilke imza attık. Mağdur müşteri değil, alırken de satarken de mutlu bir müşteri hedefimizle zirveye yürüyüşümüz devam edecek.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>