Haberde Bursa

Pandemiye rağmen gayrimenkul danışmanlığına ilgi artıyor

30.11.2020
289

Dünya genelinde 110’dan fazla ülkede faaliyet gösteren global gayrimenkul danışmanlık şirketi RE/MAX, bu yıl Türkiye’de 2.000’den fazla yeni girişimcinin katılımıyla 4.000 gayrimenkul danışmanına ulaştı. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, pandemi sürecinde gayrimenkul sektörü özelinde geliştirdikleri dijital çözümlerin bu büyümede rol oynadığını söyledi.

2020 yılında gayrimenkul danışmanı açısında franchise ağını %100 büyüttüklerini belirten Murat Goldştayn, “Pandemi sürecinde ofislerimiz ile danışmanlara verdiğimiz güven, moral ve teknolojik imkanların bu başarıda büyük bir payı olduğunu görüyoruz. Mart ayında 100’den fazla eğitimimizi online ve ücretsiz olarak sadece RE/MAX’lilerin değil tüm sektördeki paydaşlarımızın kullanıma açtık. Bu başarımız sadece Türkiye’de değil dünyada da 110’dan fazla RE/MAX ülkesi arasında bizi en ön sıralara çıkardı. RE/MAX markasına güvenen ve hayatının direksiyonuna geçmeye karar veren 4.000 RE/MAX’linin her zaman yanında olacağız” dedi.

Drone’lu sanal turlar ve online imzanın önemi arttı 

Gayrimenkul danışmanlığına artan ilgide pandemiyle birlikte sunulan teknolojik çözümlerin büyük bir payı olduğunu belirten Murat Goldştayn, “Temasın azaldığı bu dönemde detaylı video portföyler, sanal turlar, temassız drone çekimleri ve dijital imza ile uçtan uca bir gayrimenkul satış kiralama çözümü sunuyoruz. Dijital dönüşümümüzü hızlandırdığımız ve son kullanıcıya hız, güven ve karlılık sunma odaklı bu yaklaşımımızı ulusal TV kampanyalarımız ile de destekleyerek sektör için farkındalık yaratmayı amaçladık.” şeklinde konuştu.

Hibrit törenler düzenlendi

Tüm süreci dijital platformlarda sekteye uğramadan yönettiklerinin altını çizen Murat Goldştayn, “3 aylık ödüllerimizi canlı yayın ile sahiplerine kavuşturduk. Kurulan sahne ve ses sistemi ile hem canlı yayında ödüllerin verilmesi hem de eş zamanlı Işın Karaca konseri ile klasik yayınların ötesine geçip, canlı yayında hibrit bir deneyim yaşattık.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>