Haberde Bursa

OTOMAT TEZGÂHLARININ MASTER ŞEFİ: LICO

04.03.2021
273

GNC Makina güvencesiyle üretim sektörüne sunulan Tayvan malı LICO Otomat Tezgâhlar, rekor, cıvata-vida gibi üretim yapan firmalara büyük avantaj sağlıyor. Yüksek adetli üretim yapan, ufak parça işleyen üreticiler LICO Otomat’ı tercih ediyor. Üretim aşamasında hassasiyet gerektiren ürünlerin işlendiği LICO Otomat Tezgâhlar, zamandan ve maliyetten tasarruf elde ediyor. LICO Otomat Tezgâhlar, dayanıklılığı ve uzun ömürlü olmasıyla da rakiplerinden ayrılıyor.

Üretici firmaların verimliliğini en üst düzeye çıkarmayı ilke edinen GNC Makina, Tayvan markası LICO Otomat Tezgâhları ile ülkemizde ihracat yapan firmalara önemli bir hizmet götürüyor. Günümüz üretim sektöründe gelinen noktada, üreticilerin kâr marjlarını korumak ve hatta artırmak için alınabilecek en hızlı aksiyonlar arasında, otomasyona yönelmek önem taşıyor. Robotlar veya tek bağlamada tüm parçaları işleyen kapsamlı tezgâhlar üretim sektöründe daha fazla tercih ediliyor.

Personel maliyetlerini düşürmek, daha hassas üretim yapmak, daha az fire vermek ve tabii ki zamandan tasarruf etmek üretici için öncelikli konular. Tüm bu özellikleri kapsayan LICO Tezgâhlar uzun ve kısa vadede üreticiye büyük katma değer sağlıyor.

AZ ZAMANDA ÇOK SAYIDA VE KUSURSUZ ÜRETİM

Türkiye’de, rekor, cıvata-vida gibi hassasiyetin önemli olduğu, yüksek adetli ve ufak parça işleyen üreticilerin ilgi odağı olan LICO, rijit yapısı, geliştirdiği slider sistemi ile aynı anda 5-6 işlemi yapabilme kapasitesine sahip. Tayvan’da 1978 yılında kurulan LICO, dünyanın sayılı otomat tezgâhı üreticilerden biri. Üç eksenli bir tornada 40-50 saniyede yapılan bir işi 7 saniye gibi kısa bir sürede bitirebilecek kapasiteye sahip olan LICO Tezgâhlar, otomat dünyasında ezberleri bozuyor.

Ülkemizde ihracat yapan firmaların ilk tercihi olmaya başlayan LICO Tezgâhlar, dayanıklı, uzun ömürlü olmasıyla dikkat çekiyor.

Üretim kapasitesini önemli oranda artırabilen LICO Tezgâhlar,  diğer tezgâhlara oranla düşük maliyetliyle ayrıcalıklı bir alternatif oluşturuyor. Canlı ve statik takımların aynı anda kullanıldığı LICO Tezgâhlarda ihtiyaç halinde 2-3 iş milli seçenekler de kullanılabiliyor.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında

2010 yılında İstanbul’da kurulan GNC CNC Makina Teknolojileri; İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bulunan şubeleri ile sektörüne fayda, çözüm ortaklarına katma değer oluşturmak amacı ile yola çıkmıştır. Kurulduğu ilk günden itibaren tüm kaynaklarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, yaygın servis ağı ve saha avantajı ile doğru tespit ederek en hızlı, en güvenilir şekilde cevaplamak için kullanan GNC Makina; VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, AVEREX, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hız, nitelik ve kaliteye sahip takım tezgâhları ile şirketlerin üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>