Haberde Bursa

İçim Kefir ile sağlıklı bir mola!

04.03.2021
345

Doğal probiyotik içeriğiyle bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan İçim Kefir, tüketicileri gündelik koşuşturmaca arasında sağlıklı bir mola vermeye davet ediyor.

Sağlıklı beslenme trendinde kefirin payı giderek artıyor. Özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan besin desteği arayanlar, tercihlerini kefirden yana kullanıyor. ‘Hayata dolu tarafından bak’ söylemiyle yola çıkan İçim, gün içinde İçim Kefir ile verilen sağlıklı bir molanın önemine vurgu yaparak, kendimize ve sevdiklerimize iyi bakmanın verdiği pozitif hisle hayata dolu tarafından bakmayı hatırlatıyor.

İçim’in hayattaki artılara odaklanmayı tercih eden pozitif bakış açısına sahip bir marka olmak üzere yeni bir yolculuğa çıktığını belirten Ak Gıda Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay, “Günlük hayatımızdaki güzel anların farkına vardığımızda hayata daha olumlu taraftan bakmaya başlıyoruz. İş, ev, okul yoğunluğu arasında kendine iyi bakmak isteyen tüketicilerimize İçim Kefir ile sağlıklı bir mola verin diyoruz. Bir bardak kefir sonrasında gelen o kendine iyi bakma hissi ile hayata dolu tarafından bakıyoruz. İçim ailesi olarak hayattaki pozitif anları çoğaltmak için tüketicilerimizin yanındayız” dedi.

Doğal probiyotik içeriğiyle bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan İçim Kefir, hem kolay içimli sade çeşidi hem de birbirinden lezzetli meyveli çeşitleriyle günün her saatinde tüketilebilecek bir alternatif olarak sağlıklı molalara eşlik ediyor.

İçim Kefir ile ‘Sağlıklı Bir Mola’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>