Haberde Bursa

GNC MAKİNA GÜVENCESİYLE SUNULAN TAYVAN MARKASI ‘VICTOR F SERİSİ’ KALIP, FASON VE PARÇA ÜRETİCİLERİNİN İLK TERCİHİ OLDU

13.01.2021
556

GNC Makina güvencesiyle üretim sektörüne sunulan Tayvan markası ‘VICTOR’un F Serisi, üreticilerin ihtiyaçlarına en üst seviyede çözüm sunuyor. GNC Makina liderliğinde üretim dünyasının çözüm ortağı olan ve 2020 yılında yenilenen F Serisi, bir yıl içinde özellikle kalıp, parça ve fason işi yapan işletmelerin ilk tercihi oldu.

1954 yılında kurulan Tayvan’ın lider takım tezgâhı üreticisi Victor’un Victor Vcenter F76 ve F106 Serisi, 2020 yılında üretilmeye başlandı. Victor’un endüstri 4.0 ile üretime başladığı yeni fabrikasında üretilen seri, üretim sektöründe büyük avantajlar sağladı.

Victor’un F Serisi’nin gövde üretimi, Alman markası olan ve devasa makineler geliştiren Waldrich Coburg ile yapılıyor. Gövde kısmının tek seferde işlenmesi, Victor Vcenter F76 ve F106 serisini daha nitelikli hale getiriyor. Seri bu özelliğiyle gövdelerin üzerinde çalışan kızaklarda titreme ve vibrasyona izin vermiyor.

Fanuc İşletim Sistemi’nin en son sürümü ile üretilen F Serisi, hızlı, hassas ve dayanıklı olmasıyla dikkatleri çekiyor. F Serisi, 10.000 dev/dk iş mili ile Fanuc ortaklığı eksen motorları sayesinde, uzun yıllar üreticiye katkı sağlıyor. Seri, F76 ile 760 mm ve F106 ile 1060 mm boyunda olmak üzere iki farklı işleme ölçüsü ile hizmete sunuluyor.

Türkiye’de GNC Makina güvencesiyle hizmete sunulan yeni nesil kayış aktarmalı F Serisi’ nin, %100 uyumlu olması, ürünün istendiği gibi üretilmesine olanak sağlıyor. Seri tüm bu özellikleriyle dünya standartlarına uygun yapıda. 2020 yılında piyasaya sürülen F serisi, ülkemizde bir yıl kadar kısa bir sürede özellikle kalıp, parça ve fason işi yapan işletmelerin ilk tercihi haline geldi.

Her işletmenin kendi üretiminin ihtiyaçlarına göre aksesuarları bulunan F Serisi, uygun maliyetle en efektif üretimi hedefliyor. Üreticilerin üretimine uzun yıllar katkı sağlayan F Serisi, az zamanda çok iş başarıyor.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında

2010 yılında İstanbul’da kurulan GNC CNC Makina Teknolojileri; İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Ankara, İzmir, Bursa ve Konya’da bulunan şubeleri ile sektörüne fayda, çözüm ortaklarına katma değer oluşturmak amacı ile yola çıkmıştır. Kurulduğu ilk günden itibaren tüm kaynaklarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, yaygın servis ağı ve saha avantajı ile doğru tespit ederek en hızlı, en güvenilir şekilde cevaplamak için kullanan GNC Makina; VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, AVEREX, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hız, nitelik ve kaliteye sahip takım tezgâhları ile şirketlerin üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>