Haberde Bursa

Evinizin havası kışa hazır mı?

24.11.2020
296

Kış aylarında havaların soğumasıyla pencere açıp evi havalandırdığımız süreler kısalıyor; kaloriferlerin yanmasıyla evdeki hava kuruyarak nemini kaybedebiliyor. Medisana 40012 Hava Nemlendirici, evinizin havasını nemli tutmanın basit ve şık yolunu sunarak kış aylarında evinize konfor katıyor.

İdeal nem, ideal ortam

Hava nemlendirme cihazları, kapalı ortamlarda bulunan nem miktarını dengeleyerek ev ortamınıza sağlık ve konfor katıyor.

Siz de evinizdeki nem dengesini korumak, salonunuzda, çalışma alanınızda ya da çocuğunuzun odasında ideal nem oranını sağlamak istiyorsanız, Medisana 40012 Hava Nemlendirici ile tanışın.

Medisana 40012 Hava Nemlendirici, evinizdeki nem oranını ideal seviyeye getirerek havanın kurumasına izin vermiyor, üstün buhar teknolojisi ile nemlendirilmiş havayı odanın her yerine eşit dağıtarak ideal nem oranının korunmasını sağlıyor.

Güçlü özellikler…

Dokunmatik paneli, 23 W güç performansı, 360 derece buhar çıkışı, 3,6 litre su tankı ve 2 kademeli buhar ayarı ile güçlü bir performans sunan Medisana 40012 Hava Nemlendirici, otomatik kapanma özelliği ve sesli uyarı sistemi ile güvenli kullanım da sunuyor.
Medisana 40012 Hava Nemlendirici hakkında detaylı bilgiye goldmaster.com.tr ve medisanaturkiye.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>