Haberde Bursa

Evcil hayvan ekosisteminin tüm bileşenleri Pet Summit Turkey’de buluşuyor…

26.02.2021
270

Türkiye’de ilk kez 3D Fuar ve Dijital Zirve olarak, 19 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, Petsummitturkey.com’dan 7/24 takip edilebilecek.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nin de katkılarıyla evcil hayvan ekosistemi içindeki tüm bileşenleri bir araya getirme fikrini teknoloji ile birleştiren, sektörün ilk online zirvesi Pet Summit Turkey 19 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuardan elde edilecek gelirin bir kısmı ise ormanda yaşamak zorunda kalan sokak hayvanlarının beslenme ve bakım ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kullanılacak.

Evcil hayvan sektöründe faaliyet gösteren, üretim ve dağıtım potansiyeline sahip firmaların, sivil toplum kuruluşlarının, meslek profesyonellerinin ürün ve hizmetlerini, hayvan sahipleri ve ekosistemin içindeki tüm bileşenlere tanıtmak amacıyla katılım sağlayacakları
Pet Summit Turkey (PST), dünyanın her yerinden web tabanlı çözümü ile uygulama indirmeye gerek kalmadan 19-28 Mart 2021 tarihleri arasında Petsummitturkey.com üzerinden 7/24 ziyaret edilebilecek.

Dünyadan ve Türkiye’nin her yerinden çok sayıda katılımcının beklendiği zirve ve fuar; sektör temsilcileri, veteriner hekimler, bilim adamları ile sanatçılar, basın mensupları, hayvan sahipleri ve toplumun ev hayvanlarıyla ilgili tüm paydaşlarının buluşacağı bir ortama ev sahipliği yapacak. Her yıl büyüyerek tekrarlanacak olan etkinlik, milyonlarca hayvanseverin yıl boyunca ulaşabileceği dijital bir iz bırakacak.

Türkiye’nin İlk 3D Dijital Pet Fuarı ve Zirvesi

Türkiye’nin evcil hayvan ekosisteminde yer alan tüm bileşenleri ilk kez dijital bir fuar ve zirvede buluşturacak olan Pet Summit Turkey, sınırsız sayıda kullanıcıya hem fuar hem de panellere ve konferanslara ulaşma imkânı sağlayacak. Katılımcı firmalar, konuşmacılar ve ziyaretçiler PST’de, 3D sanal tur imkânına sahip olacak, fuar stantlarında katılımcılar ürün ve hizmetlerini dijital olarak sunarken, video gösterimi yapma imkanına sahip olacak ve canlı mesaj ekranlarından ziyaretçilerle bire bir iletişime de geçebilecekler.

Can Dostlarımızı Daha İyi Anlamak İçin

Pet Summit Turkey kapsamında gerçekleşecek panellerde birçok akademisyen de konuşmacı olarak yer alacak. Rumeli Üniversitesi’nden hayvan psikolojisi üzerine yaptığı çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Tamer Dodurka moderatörlüğünde “Halkımız hayvanlardaki davranış problemlerini soruyor, veteriner hekimler cevaplandırıyor” paneli gerçekleşecek. Zirve kapsamına ayrıca; Basın mensuplarıyla ‘Medyada hayvan’, Yerel Yönetimler ve sahipsiz hayvanlar, Tanınmış yazarlar ile hayvan sevgisi ve hayvan hakları kültürü ile ilgili sohbetler, Egzotik hayvanların bakım ve beslenmesi, Böbrek yetmezlikleri evcil hayvanlarımızın hayatında bir risk mi? Evcil hayvanlarımızda kısırlaştırma & Yeni doğan beslenmesi ve bakımı, doğru beslenme, Genel yanlışlar ve doğrular gibi konular da alanında uzman isimler tarafından tartışılacak. Zirveyi izleyen katılımcılar da aynı zamanda diledikleri soruları konuşmacılara sorarak interaktif bir seyir imkanına sahip olabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>